După Focul Sfânt

În fine, înca un Foc Sfânt a fost realizat. Mulți au sacrificat. Cu toate acestea, oare toată lumea a înțeles scopul lui real sau caută doar binecuvântări, precum îmbunătățirea vieții?

Nu este nimic greșit în căutarea unei vieți mai bune. Cu toate acestea, este o mare greșeală atunci când punem acest lucru ca ținta principală. Adevărul este că această căutare depinde de faptul a privi în direcția corectă.

De câteva ori, preoții de la Locașul Duhului Sfânt repetă binecunoscutul pasaj din Matei 6.31-33. „Așadar, nu fiți neliniștiți, spunând: Ce vom mânca sau ce vom bea sau ce vom purta? Pentru că toate aceste lucruri le caută neamurile. Cu siguranță, Tatăl vostru ceresc știe bine că aveți nevoie de toate aceste lucruri; Dar căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate aceste lucruri vi se vor adăuga. ”

Da. Sacrificiul pe Altar este important. Dar nu este la fel de eficient atunci când ceva mai important încă nu este inclus în el: tu.

„Ce vrei să spui?”, Poate întrebi. „Deci, ar trebui să mă ard la Focul Sfânt?”

Pentru a răspunde acest lucru, să pornim de la următorul principiu: este puțin probabil ca orice lucru aruncat în foc să rămână neschimbat. Unele metale prețioase, de exemplu, se îmbunătățesc cu căldură intensă, deoarece sunt separate de murdăria lor. Acest lucru le face mai valoroase. Un instrument chirurgical, atunci când este plasat într-o seră cu temperaturi ridicate, este purificat și sterilizat pentru utilizare.

Prin acest gând, atunci când te lansezi la Focul Sfânt, sacrificând propria ta existență lui Dumnezeu (înțelegi „jertfa” ca „dăruindu-te complet Lui”), crește și „căldura” spirituală, făcându-te de neatins pentru păcat, pentru duhurile rele, pentru boli, pentru lipsuri…

La sfârșitul Focului Sfânt, trebuie să te menți „fierbinte” și să rămâi neatins, sacrificându-te tot timpul, indiferent de eveniment. Te predai la Focul Sfânt, dar refaci zilnic acest act în interiorul tău.

Nu are rost să „răcești” și să pierzi totul, așa cum învață episcopul Edir Macedo. „Este menținerea credinței în Dumnezeu și așteptarea acțiunii Lui fără a se îndoi sau murmura. Poți fi sigur că va veni minunea. Sămânța a fost plantată, acum este vorba de perseverență și să ai grijă să nu pierzi viziunea. Adesea, minunea nu se întâmplă imediat, depinde de credință. Nu sunt puțini, oamenii care se răcesc, așteaptă o magie, uitând că Dumnezeu nu este magie ”, spune el.

A avea pe Dumnezeu și a rămâne sub împărăția Sa (un cuvânt care înseamnă „guvernare” și nu un loc) tot timpul este țintă pe care El vrea ca tu să-l vezi la Focul Sfânt. După aceea vine „toate aceste lucruri vi se vor adăuga” din cartea lui Matei.

Înțelegi acum de ce se deschid mai multe uși pentru mulți care se jertfesc la Focul Sfânt? Acest lucru se întâmplă pentru cei care se predau cu adevărat, pentru cei care încep să vadă și pun în practică strategii ignorate anterior în afaceri, în viața amoroasă, în menținerea sănătății …

EXEMPLU

Femeia de afaceri Viviane Santiago Alves, (poza de lânga) a trecut prin dificultăți în relație. „Eu și soțul meu am stat trei ani separați. Ne-am văzut doar în weekend și el, care era stâlpul casei, a început să se destrame. El mă disprețuia, spunea că nu avea motive să fie fericit și a amenințat că va ieși din casă de două ori ”, spune ea.

La acea vreme, Viviane era deja lucratoare și știa calea pentru a recupera căsătoria: Altarul. „Am urcat pe Altar în iulie 2014, sigură că Dumnezeu va schimba povestea vieții mele, chiar și atunci când toată lumea spunea că problema mea nu are nicio soluție. În decembrie a acelui an, familia mea era deja unită ”, afirmă.

Dar Viviane nu s-a mulțumit și a decis să lupte pentru bunăstarea soțului ei, care avea o credință slabă. „Totul îl zguduia și îl supăra, așa că m-am dus din nou la Altar. Am luptat pentru el ”, își amintește ea. Rezultatele nu au întârziat mult să apară.

„Sotul meu este reînnoit spiritual, întărit și este un om nou. Dumnezeu ne-a transformat viața, nu a fost magie, de la noapte la zi, a fost pas cu pas, din credință în credință și mereu ascultând de Cuvântul lui Dumnezeu ”, subliniază ea.

ATITUDINE

Din nou, episcopul Macedo vorbește despre acest efect al Focului Sfânt. „Vei putea obține multe binecuvântări prin sacrificii. Este necesar ca persoana să persevereze, să lupte și să vegheze să rămână în harul Divin. Doar cei care îl urmează pe Domnul Iisus își garantează Mântuirea veșnică ”, spune el.

Prin aceste lucruri, vei putea acum să înțelegi de ce oamenii care participă la Focul Sfânt sunt niște flăcării vii pe care răul nu le poate atinge. Viața lor prosperă în toate privințele. Ceilalți, care nu au înțeles bine adevărata predare, nu vor fi în timp altceva decât cenușă.

Nu este focul în sine. Este atitudinea și înțelegerea ta reală despre el care fac diferența.

La Locașul Duhului Sfânt, există o pregătire pentru Focului Sfânt, un eveniment special pentru persoanele care doresc să cunoască puterea lui Dumnezeu și să aibă binecuvântările Sale în viețile lor.

Dacă dorești să obții o viață de succes, completă și împlinită, participa la una dintre slujbele zilnice de la Locașul Duhului Sfânt cel mai apropiat de casa ta și afla cum să participi la acest moment care va transforma viața. Nu depinde de nimeni, ci depinde doar de tine și de Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *