Episcopul Macedo în Soweto

Mulţimea se reuneşte în Cenaclu pentru a căuta Duhul Sfânt


În călătoria misionară în Africa de Sud, Episcopul Edir Macedo a realizat o concentrare de credinţă şi minuni, în această ultimă duminică (20) în Cenaclul Duhului Sfânt în Soweto, ocazie în care persoanele au umplut localul în căutarea păcii care vine de la Dumnezeu.
Pe parcursul reuniunii, episcopul a explicat că Dumnezeu nu este indiferent la suferinţa persoanelor, dar El aşteaptă doar un strigăt sincer. ‘’Dumnezeu cunoaşte problema prin care treceţi. El vă cunoaşte înainte ca dvs să vă naşteţi. El este cu dvs în toate zilele vieţii dvs. Dar, Dumnezeu nu poate să se manifeste în viaţa dvs dacă nu strigaţi către El. Căci, atunci când dvs vă folosiţi credinţa şi Îl căutaţi, El vine în sprijinul dvs’’ a explicat.

Episcopul de asemenea a învăţat că,pentru ca o persoană să primească plenitudinea lui Dumnezeu este nevoie ca ea să se ofere în totalitate Lui, şi nu doar o parte. ’’Sunt mulţi care vin la biserică şi se numesc creştini, dar vieţile lor nu reflectă promisiunile divine. Mulţi trăiesc în mizerie, cu nevoi, având o viaţă care nu este pentru un fiu al lui Dumnezeu. Dar, când persoana se oferă în totalitate lui Dumnezeu, Dumnezeu îi dă Duhul Sfânt’’ a clarificat.
Înainte de terminarea întâlnirii, episcopul a spus că pacea pe care persoanele o puteau primi acolo aparţine lui Dumnezeu,care independent de ceea ce se întâmplă, ea nu vă va părăsi.’’ Cu alte cuvinte, lucrurile pot părea haotice în exterior, dar înăuntrul dvs există pacea lui Dumnezeu. Şi amintiţi-vă , când dvs auziţi un cuvânt de îndoială, credinţa dvs devine slabă. Dar când dvs ascultaţi Cuvântul lui Dumnezeu şi îl practicaţi, dvs primiţi Duhul Sfânt’’, a concluzionat, invitându-i pe toţi cei prezenţi să caute Duhul lui Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *