Etapele victoriei

Multe decizii se iau după ceea ce se aude şi de aceea, a învăţa să auzim în mod pozitiv este ceva extrem de necesar pentru a putea obţine rezultate excelente

1. SĂ ŞTI SĂ ASCULŢI – A auzi înseamnă ceva şi a asculta înseamnă altceva. De-a lungul vieţii auzim toate lucrurile, dar ceea ce ascultăm este ceea ce aplicăm în mod frecvent, fie bine, fie rău. Cine deschide de bună voie şinesilit de nimeni uşa la un hoţ? Nimeni! Asta arată că nu toţi cei care aud ştiu să şi asculte pentru că atunci când se aplică ceea ce s-a ascultat în sens rău, este ca atunci când ţi-ai deschide uşa casei şi ai permite să îţi intre în casă un duşman de moarte. De aceea, a şti să asculţi ţine de înţelepciune, iar atunci când asculţi de ceva pozitiv, ascultarea aceasta devine o virtute înauntrul tău.

2. FILTRAREA – Toate cuvintele trebuie să fie minuţios filtrate pentru că nu toate cuvintele pe care le auzim sunt pozitive. Dacă spre exemplu mâncăm ceva stricat împreună cu ceva bun, ceea ce este bun nu va anula efectele la ceea ce e stricat. Aşa se întâmplă şi cu duhul nostru pentru că acesta soarbe cuvintele pe care noi le auzim. De aceea, să aveţi mereu filtrul de cuvinte pornit şi să absorbiţi tot ceea ce este bun pentru că asta vă va duce la rezultate extraordinare. Respingeţi ceea ce este rău pentru că asta nu vă va aduce decât distrugere.

3. A FI SURD – Sfaturi şi iar sfaturi… A venit momentul ca inteligenţa dvs. să fie pusă în aplicare pentru că cine este inteligent se face surd la sfaturile şi indicaţiile negative. Însă, cum putem identifica astfel de cuvinte? Dvs. sunteţi inteligent şi trebuie să vă folosiţi de asta ignorând sfaturile şi indicaţiile care sunt distrugătoare pentru dvs.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *