Familia la Piciorul Crucii

Duminica aceasta, 25 septembrie, la ora 16:00, Luxemburgul a avut parte de cea mai aşteptată slujbă: „Familia la Piciorul Crucii”

Au venit persoane din toate părţile Luxemburgului. Acest eveniment al CdAS, a reunit în jur de 700 de persoane dintre care numeroase erau venite pentru prima dată. Ei au avut pentru prima dată oportunitatea să aibă o experienţă şi un contact cu Biserica Universală.

Aşteptările de la această zi erau mari, iar persoanele aşteptau nerăbdătoare ca o schimbare radicală să aibă loc în familiile lor. Fiecare, potrivit cu starea duhului lor, s-a rugat pentru sănătate, familie, viaţă sentimentală, eliberare ş.a.m.d. Într-o rugăciune puternică şi de revoltă, şi-a făcut simţită prezenţa Duhul Sfânt.

Totuşi, căutarea fără încetare şi extrem de interesantă a acelei după-amiezi a Duminicii Salvării, a fost nu doar pentru creştini ci şi pentru cei din familia lor.

Episcopul Fernandes, responsabilul lucrării evanghelie din ţară, a evidenţiat de asemenea că evenimentul trebuia să corespundă titlului dat acestei slujbe. Pentru persoanele care au venit cu acest scop, a fost lansată o provocare şi anume Provocarea Curajoşilor: aceea de a da pe altar numele lor şi a celor din familie. Mulţi au făcut asta fără a se mai uita înapoi. Ei aveau înauntrul lor siguranţa că alături de Dumnezeu, totul este posibil. S-a observat clar în viaţa multora că ceea ce era imposibil în ochii umani a fost cucerit şi că pentru mulţi exista deja siguranţa victoriei.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *