Formare profesională

Mai mult de 4 mii de profesionişti au fost formaţi în ultimii ani

După ce a contribuit la un proces de formare profesională a locuitorilor din Angola, CdAS, va construi o facultate în Luanda, capitala naţională. Această informaţie ne-a fost furnizată de către Felner Batalha, vice-preşedintele consiliului de administraţie CdAS, care a subliniat că iniţiativa vizează să răspundă la necesitatea de a forma într-un mod superior tineretul.

Părintele a mai afirmat că CdAS a format în ultimii ani, alţi 4 mii de tineri, cu scopul de a le asigura acestora un loc de muncă.

„Ne-am gândit să continuăm procesul de alfabetizare şi să ajungem la localităţile cele mai dizabilitate din acest punct de vedere, pentru ca aceste persoane să se poată integra în societate.” – a afirmat el.

Biserica Universală are parte de colaborarea Ministerului Familiei şi al Promovării Femeii care a lansat un proiect numit „Cele Şapte Compromisuri”. În acesta se vorbeşte despre moartea infantilă, avort, sarcini precoce, cauze ale malariei şi multe altele.

„Avem de asemenea în plan, un proiect al unui centru de sănătate în Luanda. Acesta se presupune că va asculta de infrastructura binomială şi de resursele umane pentru a nu exista probleme în formarea şi funcţionarea dorite” – a adăugat Batalha

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *