Gala Internaţională a Iubirii

Lisabona, Porto, Madrid, Roma…30 Aprilie a fost o mare oportunitate pentru mii de oameni care doreau să-şi întâlnească marea iubire. Prin intermediul Gălii Internaţionale a Iubirii, au priceput ceea ce ştiau de foarte mult timp: „Pentru iubire nu există frontiere!”
Cei singuri din Porto, au venit în capitală pentru marea întâlnire a burlacilor la care au fost invitaţi. Împreună cu cei necăsătoriţi din Lisabona, au participat cu toţii la un prânz foarte plăcut. După aceia, a urmat o plimbare prin locurile emblematice ale oraşului ca Torre de Belem şi grădina de prin prejurul său. Grupul atrăgea atenţia trecătorilor datorită numărului impresionant de persoane din care era format. Erau mai mult de o sută şi aveau o bucurie imensă ce îi caracteriza.
Şi cum eram în Belem, o plimbare pe la patiserie nu putea lipsi. Cu toţii am putut savura „iguaria”(fel de nâncare tradiţional din Portugalia) ceea ce a făcut ca momentul să fie şi mai memorabil.
O Terapie Specială
Cu toate astea, punctul culminant al zilei nu a fost acesta pentru că la ora 19:00 după cum bine se ştia, s-a realizat slujba Terapia Iubirii unde cei prezenţi au avut parte de şi mai multe surprize. Una dintre ele a fost conferinţa stabilită vu cei singurei din Spania şi Italia.. A fost ceea ce se numeşte: „o zi plină”. A fost plină de bucurie, de momente de neuitat de convieţuire şi, cine ştie, poate că mulţi şi-au găsit chiar în această zi deosebită, sufletul pereche.
Pentru părintele Fábio Schapowal, aceasta a fost doar prima din numeroasele întâlniri de acest gen, ce vor urma să aibă loc. Prin aceste evenimente, singureii din Portugalia vor avea oportunitatea să-i cunoască pe singureii din alte ţări şi vice-versa pentru că, spre deosebire de fiinţele umane, dragostea nu trasează frontiere.
Terapia iubirii
În fiecare Sâmbătă la Locaşul Credinţei
Şos. Fundeni nr.11, sector 2, Bucureşti
La ora 18:00

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *