Inamicul nr. 1

Veniţi să ne arătăm dibaci faţă de el, ca să nu crească, pentru ca nu cumva, dacă se va întâmpla un război, să se unească şi el cu vrăjmaşii noştri, să ne bată şi să iasă apoi din ţară.” (Exodul 1:10)

Cine ar putea fi inamicul numărul 1 al răului?

Cine ar putea să atace şi să înfrunte o naţiune care se află pe locul I în evoluţie?

V-aţi gândit vreodată la asta?

Acest inimac este unul alături de care nu ai cum să dai greş! El te transformă într-un uriaş! Şi mai mult…el nu lasă persoana să fie slabă, ci o face înfiptă, îndrăzneaţă şi chiar curajoasă.

Acest inamic numărul 1 este credinţa inteligentă.

Când persoana învaţă să folosească credinţa inteligentă are puterea de a aduce teroarea şi slăbiciunea în viaţa răului.

De ce?

Credinţa inteligentă nu este ceva mecanic pe care îl tot faci fără a gândi. Ea merge în străfundul tău şi îţi analizează mişcările. Ea devine propiul tău antrenor şi profesor în toate.

Ea nu se teme să evalueze adevărurile privitoare la persoană şi nici să le înfrunte. Cine nu are îndrăzneala de a-şi înfrunta propia problemă, cum ar putea să înfrunte o problemă externă?

Câţi nu au succes exterior, dar pierd totul datorită faptului că nu se înving pe ei înşişi; nu reuşesc să-şi învingă tristeţile şi propriile nemulţumiri şi probleme interioare.

Acest inamic numărul 1 nu este pentru oricine! Nu este pentru cei ocupaţi care nu au timp să-şi evalueze propriile lor atitudini.

Nu este pentru cei care se tem să înfrunte adevărul, sau care sunt mai mul interesaţi de ce vor crede sau zice ceilalţi despre ei, decât să fie sinceri şi să dea afarî din viaţa lor, greutatea care îi apasă.

Nu este pentru cei care vor doar să fie serviţi. Aceştia reuşesc doar să se mulţumească pe ei înşişi. Acest lucru este pentru cei care vor să-I slujească lui Dumnezeu

Viviane Freitas
Viviane Freitas

 


 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *