Inaugurare CdAS Moldova

Duminică 21 august, a fost ziua inaugurării primei Biserici Universale din Moldova. În cadrul acestui eveniment s-au realizat diverse rugăciuni pentru cei ce se confruntă cu probleme. Chiar pe loc, multe persoane au fost vindecate de boli.

După aceste rugăciuni puternice speciale, părintele Ronaldo do Val, responsabilul de lucrarea evanghelică a CdAS-ului de pe teritoriul ţării a vorbit despre importanţa de a avea un legământ cu Dumnezeu. Dânsul a făcut o paralelă cu becul care nu are lumină proprie, dar când este conectat la o sursă de energie, produce lumină. Aşa este şi persoana care are o comuniune cu Dumnezeu. Duhul Sfânt este Însăşi Lumina şi Viaţa.

La încheierea slujbei, toţi cei prezenţi au fost sfătuiţi să se ofere lui Dumnezeu, apropiindu-se de altar pentru ca, chiar în acea clipă să se întâmple minunea mântuirii lor în cer, o nouă naştere şi Botezul cu Duhul Sfânt pe pământ.

CdAS Moldova:

Strada Vlaicu Parcalab 52
Chișinău
Tel: +373 22 33 54/56

Orarul slujbelor:

Luni-Vineri: 10:00; 12:00; 15:00 şi 18:30

Sâmbătă la 10:00

Duminică 11:00 şi 15:00

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

Gaita Nicolae & Daniela Răspunde 26 august 2011 la 22:26

Amin . Sunt sigur ca Dumnezeu o sa se manifeste foarte puternic in viata fiecarei persoane ce cauta ajutor in El, Autorul Vietii , ACEL ce totul poate , Domnul Domnilor , Regele Regilor . Laudat sa fie Domnul .