Inaugurare în Africa de Sud

Milioane de oameni Îl glorifică pe Dumnezeu în acelaşi loc

CdAS a lucrat cu ardoare pentru a duce Cuvântul lui Dumnezeu în întreaga lume. Foarte recent, a mai fost inaugurat încă un templu în Africa de Sud – Khayelitsha, provincie a Western Cape. Mii de oameni au fost prezenţi la inaugurare, dornici să-L cunoască pe Dumnezeu.

Episcopul Marcelo Pires, responsabilul lucrării evanghelice din ţară, a oficiat slujba de inaugurare. Exprimându-şi satisfacţia pentru construrea unei noi biserici a CdAS, el a comentat: „Avem în sfârşit, propiul nostru loc în Khayelitsha după ce ne-am plimbat prin multe locuri în ultimii ani. Ne-am rugat mult pentru această zi şi iată-ne aici”

Citând din Luca 4:18, episcopul i-a încurajat pe toţi să rămână fermi în credinţă.

„Duhul Domnului este peste Mine, pentru că M-a uns să vestesc săracilor Evanghelia; M-a trimis să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc robilor de război slobozirea, şi orbilor căpătarea vederii; să dau drumul celor apăsaţi…”

„Nu frumuseţea acestei biserici te va susţine şi te va salva, ci Duhul lui Dumnezeu. De aceea trebuie să-L cauţi întotdeauna. El este Unicul care te poate face să te menţii peste un an, cinci şi pentru eternitate.” – a încheiat dânsul.

Membrii comemorează cucerirea

Mărturisirile dovedesc mulţumirea membrilor CdAS din Khayelitsha. Bucuria participanţilor la inaugurare a fost fără margini datorită noului CdAS de care au parte. „Această inaugurare reprezintă în mod oficial începutul unei noi vieţi atât pentru mine cât şi pentru locuitorii din Khayelitsha. Astăzi mi s-a realizat visul. Este o zi la care visez de foarte mult timp” – a spus Nomfundo Yapi.

„Sunt foarte fericit pentru că pentru noi, este ca începutul unui nou capitol al vieţii. Am văzut eforturile bisericii, dar iată că am reuşit. Sunt determinat şi cred că şi eu îmi voi învinge toate problemele personale.” – a declarat Fundiswa Mhambi

„Dumnezeu ne-a binecuvântat astăzi. Sunt foarte fericit pentru că văd că Dumnezeu este mulţumit de perseverenţa noastră. Ştiu că amprentele zilei de azi sunt începutul marilor victorii ce au să vină.” – a afirmat Nomangesi Libala.
Adresa noului Locaş al Duhului Sfânt:  nº 54 – Ntsikiza Street Ilitha Park – Khayelitsha

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

ioana Răspunde 24 iunie 2011 la 12:58

maria bolnava; ioan ;ioana; marius; carmen; alexandru; karina; maria;
zaharie bolnav; adrian ajutor la casatorie; cristi; ioan; veronica; laura;
simona; cristina; ana-maria; ioan alexandru; ioana ajutor la bac ca sal iau; maximilian ajutor ca sa iasa mai repede din inchisoarea din grecia; andrei; simion: