Inaugurare în Siracusa, Italia

Pentru oamenii din Siracusa, data de 29 mai 2011, este cu siguranţă una cen-o vor uita, pentru că înafară de inaugurarea unui nou CdAS în Italia, în această zi, viaţa multora, a fost atinsă de Puterea lui Dumnezeu.

Vechiul cinematograf Mignon, situat pe una din străzile principale ale oraşului Siracusa, locul unde în trecut, locuitorii zonei s-au refugiat la adăpost de bombe în cel de-al doilea război mondial, (unul din primele edificii de ciment ale zonei) este acum un refugiu spiritual, unde cel afectat şi cel supraîncărcat, poate să găsească răcorirea şi mângâierea lui Dumnezeu, prin intermediul rugăciunilor care vor fi făcute în fiecare zi.

Părintele Wagner Simoes, responsabilul de lucrarea evanghelică din Italia, după ce a făcut mai multe rugăciuni pentru sănătate, pentru familie şi pentru eliberarerea de forţe necurate, a uns noul Centru de Ajutor Spiritual şi a explicat despre importanţa Pactului cu Dumnezeu.

Această inaugurare din interiorul Siciliei a deschis mai multe porţi, pentru ca întreaga insulă să-L poată cunoaşte pe Iisus Hristos şi în consecinţă, să trăiască o viaţă bună şi îmbelşugată, aşa cum a fost promis în Cuvântul lui Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *