Jumătate de milion de oameni

Slujbele din întreaga ţară au reunit jumătate de milion de oamneni ce au venit să caute minunea transformării vieţii

În Mozambic,duminică 26 septembrie a fost o zi în care ţara a comemorat ziua Armatei – eliberarea naţională prin intermediul armelor. În mod diferit faţă de ceilalţi ani, în loc să se celebreze doar independenţa fizică, în acest an, aproximativ 500 de mii de persoane, au avut ocazia să se elibereze de asemenea şi de răurile spirituale în cadrul zilei D ce a fost stabilită de către Biserica Universală. Evenimentul a avut loc simultan pe stadioanele „Nacional do Zimpeto”, „Machava”  şi „Campo do Costa do Sol” precum şi în alte 9 provincii statale.

„Este mai mult decât demonstrat că în Mozambic nu este loc pentru a-i reuni pe toţi fidelii Bisericii Universale.” – a declarat Ana, membră a bisericii ce a fost surprinsă de numărul de persoane prezente pe stadion. Nici la Jocurile Panafricane din 2011, nu a fost posibilă umplerea unui asemenea loc.

o coregrafie realizatăî de către grupul de copii ai bisericii ce au format simbolul Bisericii Universale precum şi fluturarea steagului Mozambicului, i-a emoţionat pe participanţi, care alături de brigada de poliţie republicană a ţării, au intonat într-o singură voce imnul de stat.

au fost prezente de asemenea şi autorităţi locale, ca de exemplu, prim-ministrul Aires Ali, guvernatori şi preşedinţi ai Consiliului Municipal, printre mulţi alţii.

Slujba de pe stadionul din Zimpeto a fost oficiată de către episcopul João Leite, responsabilul statal al lucrărilor evanghelice CdAS, de către episcopul Augusto de Oliveira pe stadionul Machava şi de către părintele Cremildo pe „Campo do Costa do Sol”.

Cu toţii au strigat către Dumnezeu pentru viaţa participanţilor ce au avut parte de experienţe cu Dumnezeu pe parcursul slujbelor.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *