Lumea e a lor

„Cel slab este lovit, dar cel tare loveşte” – Cu aceste cuvinte, părintele Rodrigo Silva, i-a incitat pe toţi să contracareze conformismul de care majoritatea dau dovadă înaintea crizei.

„Ce vă doriţi?” – i-a întrebat preotul pe cei ce-l ascultau cu multă atenţie la Congresul Financiar din Portugalia. Adevărul este că mulţi au văzut şi au auzit atâtea ştiri şi astfel, se gândesc că aceasta este cea mai mare criză care a existat vre-o dată şi din cauza aceasta, postura lor, este una adecvată conjuncturii financiare existente. Acest tip de persoane, deja au acceptat criza ca pe ceva normal, natural sau ca pe parte a destinului lor şi din această cauză, au renunţat la proiectele şi la ambiţiile lor. Însă, a ne pregăti pentru lupta împotriva crizei este ceea ce ar trebui cu adevărat să facem.

Lovind criza

„Nimănui nu-i place cineva cu duhul slab!” – a spus părintele Rodrigo raportându-se la toate tipurile de persoane, indiferent de poziţia socială pe care aceasta o ocupă în viaţă. „Chiar şi o femeie când îşi caută soţul, caută o persoană sigură pe sine şi care să aibă încredere în ea însăşi. La fel se întâmplă şi cu patronii: Un bun angajat este acela care transmite nu doar siguranţă şi încredere, ci şi un duh puternic. La fel şi fiecare muncitor, preferă să lucreze la o firmă care să fie lider pe piaţă. – a mai spus dânsul.

„Dacă nu ai un duh puternic, criza te va lovi şi veifi încă unul care va pierde din cauza ei”. Înainte de a încheia acest mesaj, ne-a spus că secretul este că nu există nimic mai eficace decât propria determinare ce lucrează în concordanţă cu capacităţile individului.

Veniţi şi dvs. la Congresul Financiar – Luni la ora 19:00

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

sapadinpetrica Răspunde 28 ianuarie 2011 la 13:33

recunosc ca pana acum nu am vazut emisiunea,scriu pentru parintii mei care nu pierd nicio emisiune.as dori sa fie si ei in cartea de rugaciuni pentru ca sunt bolnavi si nu vreau s-a ii pierd.mama este bolnava cu plaminii ,bronhiile si nervii ,iar tata cu inima.nu stiu cum se procedeaza dar daca as vedea o imbunatatire a starii lor atunci v-as vizita si v-as remunera.va multumesc.

oprea Răspunde 29 ianuarie 2011 la 1:48

PACE SFINTA FRATIILOR VA ROG IN NUMELE DOMNULUI SA VA RUGATI SI PENTRU FAMILIA MEA CARE E FORMATA DIN 5 PERSOANE AM2 BAIETI SI O FETITA .EU SUFAR DE PSORIAZIS SI BAIATU MEU DE 27 DE ANI ,AM CREDINTA CA NUMAI DUMNEZEU NE POATE VINDECA .SI MAI SUFAR SI CU PANCREASU MARIT ,FICATU MARIT ,HERNIE LA INTESTINE MA SIMT TARE BOLNAVA .ACUM 2 ANI AM CAZUT CIN NGERCAM SA PUN O PERDEA LA GEAM SI AM CAZUT AM FACUT ,FRACTURA CU DEPLASARE SI RANA DESCHISA MAM OPERAT DAR NU SINT VINDECATA NICI ACUMA MINA MEA E STRIMBA SI MA DOARE NU PREA POT LUCRA CU EA .DORESC CA DUMNEZEUL SLAVEI SA LUCREZE EL SI SA MA VINDECE EL SI PE MN SI BAIATU MEU CARE ARE TOT PSORIAZIS EARE DE LA VIRTSA DE 14 ANI .SI EU IL AM DE VREO 13 ANI VA MULTUMESC SI CRISTOS DOMNUL SLAVEI SA VA DEA BUCURIA VIETII VESNICE .NU NE PERMITEM SA MERGEM PINA ACOLO PENTRU CA NU SINT BANI SI E PREA DEPARTE
.SINTEM O FAMILIE SARACUTA TRAIM DINTRO PENSIE F MICA SI UN SALAR 5 PERSOANE SOTU E OPERAT DE HERNIE DE DISC .VA MULTUMESC IN NUMELE DOMNULUI ISUS CRISTOS .AMIN.

Doina U. Răspunde 29 ianuarie 2011 la 5:52

Buna dimineata
Sunteti mininati ca axistati
Ii multumesc bunului Dumnezeu si fiului sau Isus Hristos ca v-am cunoscut.
Am fost la catedrala din Fundeni timp de 6 luni.
A fost minunat Londra exista o asa catedrala, si unde este? care e adresa?
Multumesc inca odata ca v-am cunoscut! amin!!

Doina U. Răspunde 30 ianuarie 2011 la 7:19

unde se afla Biserica Universala in Londra?
Multumesc

daniela-mariana Răspunde 1 februarie 2011 la 17:37

Am urmarit zi de zi emisiunea de la OTV.dimineata si cred in vindecarile miraculoase pe care le face BUNUL Dumnezeu prin FIUL LUI,prin Domnul nostru,ISUS HRISTOS; ma rog in fiecare zi prin intermediul emisiunii si pentru fiul meu,mihael george florian sa fie vindecat de SINDROMUL A.D.H.D.(o energie debordanta si momente de neatentie si neconcentrare la orele scolare) si sa fie vindecat si de o boala foarte grava:PSORIAZIS PE PIELEA CAPULUI PE FOND NERVOS, DE STRESS.
Eu am cunoscut efectul miraculos al vindecarii; aveam dureri mari insuportabile, in urma unui traumatism,o cazatura puternica pe scari…ce mi-a produs o tasare de vertebre ce apasau pe anumiti nervi;din vara lui 2010 nu mai am acele dureri insuportabile dar au reaparut durerile reumatice din aceasta iarna; am sa fac tot posibilul sa ajung la slujbele speciale de vindecare de la CATEDRALA CREDINTEI DIN BUCURESTI dar pina atunci am sa va rog pentru o slujba speciala pentru copilul meu care are 12ani si are aceste boli de care am scris; si el crede foarte tare in vindecarile miraculoase prin Domnul nostru ISUS HRISTOS si ia apa sfintita in fiecare dimineata ca un sfant medicament.
SUNT DE ACORD SA CONTINUATI EMISIUNEA DE LA OTV. SI BUNUL DUMNEZEU SA VA INDRUME PASII SI SA VA OCROTEASCA. ASTEPT UN RASPUNS PE ADRESA DE Email