Luptă pentru ceea ce este bun

De ce există anumite persoane care acceptă eşecul, rămân prizonierii propriilor lor complexe de inferioritate şi nu luptă contra temerilor lor pentru ca mai apoi să fie şi ele mândre de viaţa lor?

„Unul din lucrurile care împiedică persoana de a învinge este sentimentul de inferioritate” – a atenţionat părintele Marcos Jordao înaintea a sute de oameni ce îl ascultau cu atenţie în seara de luni, la slujba numită „Cuceriri Financiare”

„Persoana trece pe lângă o vilă, pe lângă un vânzător de Mercedes, pe lângă un magazin de bijuterii, iar primul lucru care-i vine în minte este că lucrurile bune ale acestei lumi, nu sunt pentru ea ci pentru alţii. Cea mai mare problemă a acestei persoane, este cu ea însăşi” – a continuat dânsul, stimulându-i pe toţi să adopte o atitudine contrară.

„Persoana nici nu îndrăzneşte să intre şi să probeze o haină sau o maşină şi din această cauză nu cucereşte, nu reuşeşte să intre în posesia lucrurilor bune ale acestei lumi. Ea nu mănâncă ce e mai bun de pe acest Pământ. Atunci începe să intri în cele mai mari magazine şi şi puncte de desfacere precum cele de vânzare automobile de lux şi astfel, viziunea ta se va deschide!” – a afirmat el.

Părintele a mai alertat asupra faptului că de multe ori, dificultăţiile fac ca persoana să piardă motivarea şi stima de sine. Astfel este foarte important să avem un duh cuceritor şi viziune.

„Ştiţi de ce este mai dificil ca o persoană care deja a avut totul, să recucerească ceea ce a avut, decât ca cineva care nu a avut nimic niciodată, să cucerească? Pentru că cea care deja a avut, ştie ce este bun! Ea deja a locuit într-o vilă, a mers cu maşini de lux, a stat în cele mai bune hoteluri, a mâncat în cele mai bune restaurante, etc…; el are ambiţia să recucerească acele lucruri. Cu privire la cele ce nu au avut nimic însă, totul pentru ele este diminutivat: maşinuţa mea, căsuţa mea… pentru cvă nu vor mare lucru. De aceea luptă, zbate-te şi perseverează pentru a avea ceea ce este bun. Trebuie să existe o revoltă înauntrul tău, o ambiţie de a dori să ai ceea ce este mai bun pentru a-L glorifica pe Dumnezeu – a declarat dânsul.

Le-a stimulat mai apoi forţa de care au nevoie pentru a depăşi toate problemele pe care le înfruntă în viaţă, mai ales pe cele de ordin financiar.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *