Minuni la slujbe

Poveştile persoanelor ce au pus stop suferinţei şi au dat curs, unui nou început al vieţii

În fiecare zi, slujbele Bisericii Universale din Columbia sunt arhipline şi sunt împodobite cu relatări ale persoanelor ce au scăpat de amărăciune şi au început o viaţă nouă şi fericită.

Cei cu inima deschisă pentru Dumnezeu, vin din toate regiunile ţării, cptre capitala columbiană pentru a participa la această slujbă ce a schimbat viaţa multora.

„Relatările persoanelor, reflectă puterea lui Dumnezeu! Aceste poveşti de viaţă, scot în evidenţă importanţa de a ne oferii viaţa lui Hristos şi de a fi călăuziţi de Duhul Sfânt” – spunea cu tărie episcopul Djalma Bezerra. (responsabilul Bisericii Universale din Columbia)

Printre multele istorii, ce demonstrează puterea supranaturală a credinţei, iat-o pe cea a lui Janet:

„Acum patru luni, am fost diagnosticată cu scleroză multiplă şi nu mai eram în stare să fac nimic de una singură. Depindeam de copii mei.

Îmi era greu să-mi ridic braţele, să-mi mişc picioarele şi să-mi îndoi genunchii. Eram efectiv paralizată. Am ajuns la CdAS în urma invitaţiei făcute de tatăl meu.

Am intrat în biserică ţinută de amândoi copiii mei, pentru că nu mă puteam ţine pe picioare. Am participat la slujbă, iar în momentul când mi s-a făcut o rugăciune, durerile au dispărut. Imediat după aceea, am fost aptă să urc chiar şi o scară. Sunt foarte fericită pentru că Iisus Hristos, m-a vindecat. Mă descurc din nou, fără a avea nevoie de ajutorul nimănui”

Deasemenea, mai avem un alt caz, bine de luat în seamă…cel al lui Julio.

„În urma unui accident pe care l-am suferit, am rămas paralizat într-un scaun cu rotile. Cauza acestui dezastru a fost un impact zdravăn pe care l-am suferit la cap şi care îmi bloca capacitatea de mobilitate a membrelor inferioare.

Am venit constant la slujbe şi am făcut cu conştiinciozitate o serie de rugăciuni. Am fost hotărât să scap şi Dumnezeu m-a vindecat. Acum pot să merg şi nu mai am nevoie de nici un scaun cu rotile”

Yolanda ducea o viaţă foarte grea fiind în imposibilitate de a comunica.

„Acum 5 luni, am avut o cădere nervoasă şi de atunci nu am mai putut vorbi. Deasemenea, braţele mă dureau îngrozitor şi chiar era cu neputinţă să mi le ridic.

Am făcut mai multe feluri de terapii, dar nici una nu a dat vre-un rezultat. Când am participat pentru prima oară la slujba: „Concentrare de credinţă şi minuni”, duminică, am primit o rugăciune puternică şi am fost vindecată. Durerea a dispărut instantaneu şi astăzi pot să vorbesc perfect.”

Biserica Universală este în Columbia din 1990 şi are biserici împrăştiate prin toată ţara. Avem slujbe zilnice ce sunt organizate pe mai multe orare.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

vanache adriana Răspunde 29 ianuarie 2011 la 18:13

multumesc lui DUMNEZEU ca v-am cunoscut
simt forte negative care ma inpiedica sa ajung la BISERICA la CATEDRALA CREDINTEI sper ca voi ajunge miine duminica 31 01 2011
vin cu o prietena cu speranta ca vietile noastre se vor schimba
venim ptr copiii nostri ptr sanatate si intelegere si iubire ptr toti oamenii de pe pamintlui DUMNEZEU II DATORAM TOTUL