Mulți pacienți cu coronavirus își recuperează sănătatea

Potrivit The Times of Israel, cel puțin 60.000 de oameni se vindecă

În ciuda întregii frici pe care coronavirusul (sau COVID-19) a provocat-o în întreaga lume, există un fapt interesant: există cel puțin 60.000 de oameni care se recuperează de la simptome. Informațiile provin de la site-ul de știri The Times of Israel.

După cum explică știrea, coronavirusul are grade diferite în fiecare organism. Cu toate acestea, pentru majoritatea persoanelor afectate, boala a creat simptome ușoare sau moderate, precum tuse și febră. Și se recuperează cu timpul.

Pacienții care au fost diagnosticați cu coronavirus trebuie să fie supuși a două teste consecutive, cu „negativ”, pentru a fi eliberați de izolare.

„Studii de caz”

Pentru a ilustra, știrile au adus și câteva „studii de caz”. Printre ei, există povestea cuplului Greg Yerex și Rose Yerex. Au fost diagnosticați cu coronavirus într-o croazieră, numită Diamond Princess. În prezent, Greg spune că se simte bine și sănătos.

„Dacă aș fi acasă, aș face tot ce fac în mod normal”, a explicat Greg, într-un interviu prin Facebook, pentru The Times of Israel, în timp ce el a fost internat în Nagoya, Japonia.

Merită să adăugam că, potrivit BBC, 81% din cazurile de coronavirus sunt ușoare. Doar 5% dintre ele sunt critice. În plus, doar 3% din cazuri au apărut la minori sub 20 de ani.

sursa: universal.org

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *