Numărul morților din Nepal depășește 4 mii

E cea mai mare criză din istoria țării asiatice. Să fie încă un semn al Sfârșitului Timpurilor?

Cutremurul de sâmbătă (25 aprilie), care a afectat Nepalul și țările învecinate, a lăsat mii de morți, răniți și oameni fără adăpost. Cutremurul, care a fost de 7,8 grade pe scara Richter (care ajunge până la 9), este unul dintre cele mai grave din istoria micii țări asiatice, care se află la poalele munților Himalaya. În ziua următoare, o replică din regiune a ajuns la 6,7 grade.

Cifrele oficiale vorbesc de 4,3 de mii de morți, dar autoritățile nepaleze spun că pot fi peste 10 mii – mai mult de un sfert din populația țării. În plus, există 8 mii de răniți. Vecinii, China, Bangladeș și India, dar și Regiunea Autonomă Tibet, au suferit și ei din cauza cutremurelor, cu toate că la o intensitate mai mică, dar au avut, de asemenea, morți.

Până și Muntele Everest, cel mai înalt din lume, a fost zguduit. Alpiniști și localnici au fost printre morți, într-o mare avalanșă de zăpadă și gheață, iar căutările continuă.

Kathmandu, capitala nepaleză, trăiește cea mai gravă criză din istoria sa. Drumuri sunt înfundate. Clădiri întregi au căzut. Găuri imense au apărut în străzi. Puținele și precarele spitale nu fac față răniților, care continuă să vină. Deja lipsește apa, energia electrică, comunicațiile, medicamentele și mâncarea. Aeroporturile sunt închise. O mare parte dintre nepalezii din orașele cele mai populate dorm în aer liber, de teama cutremurelor care continuă să apară.

Mai jos este un videoclip înfricoșător, care arată momentul în care alpiniștii de pe Muntele Everest sunt surprinși de cutremur:

Semn al Sfârșitului Timpurilor?

Biblia vorbește despre cutremure, ca semn clar al începutului durerilor caracteristice Sfârșitului Timpurilor.

Ca și cum asta n-ar fi suficient, alte semne apocaliptice, cum ar fi numărul în creștere al războaielor, răcirea iubirii față de aproapele, foametea și alte tulburări naturale și sociale, sunt din ce în ce mai frecvente și abundente. Acum câteva zile, de exemplu, Chile a fost martora uneia dintre cele mai violente erupții vulcanice din istoria sa.

Mai aveți, încă, îndoieli că semnele Apocalipsei deja au loc? Sunteți pregătit pentru Sfârșitul Timpurilor? Sunteți sigur că sunteți Mântuit?

Participați la o slujbă, la Centrul de Ajutor. Găsiți un templu apropiat de casa dumneavoastră :

Catedrala Credinței – București: Șoseaua Fundeni nr. 11, sector 2
Centrul de Ajutor – Ploiești: Strada Gheorghe Doja nr. 62
Centrul de Ajutor – Pitești: Calea Craiovei (fostul Cinema Dacia)
Centrul de Ajutor – Cluj Napoca: Strada Ploiești nr. 51 (fostul Cinema Steaua Roșie).

Dacă aveți nevoie de ajutor în acest moment, sunați la Linia SOS Spiritual (021 255 7300 sau 0721 805 569). Veți fi ascultat și îndrumat.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *