O zi transformatoare

Recent a fost realizată o zi marcantă pentru multe persoane din Santarem: Slujba „Familia la Piciorul Crucii” unde au fost prezente sute de persoane ce au venit să caute la Dumnezeu o soluţie pentru căminele lor.

Părintele Alan Vitorio a povestit despre un bărbat care şi-a dus fiul la Iisus pentru că acesta suferea încă din naştere de convulsii. După ce Iisus a dat afară răul care era în băiat, acesta a fost complet vindecat. Iisus i-a dat acelei familii ceea ce nimeni până atunci nu a reuşit să dea: Pacea.

A fost realizată apoi o rugăciune puternică pentru cei ce aveau probleme în familie şi de asemenea sănătatea s-a împărţit printre cei bolnavi şi eliberarea printre cei oprimaţi.

Multe persoane au fost vindecate pe loc. Una dintre ele a fost şi dna. Matilde (foto stânga) care, de patru săptămâni mergea în cârjă şi cu o foarte mare dificultate de deplasare. Picioarele ei erau negre de boală. Ea a lăsat cârja şi a început să meargă prin toată biserica. A văzut că picioarele erau acum bune şi de asemenea, culoarea neagră a tegumentului, dispăruse.

D-na Rosa Maria a fost operată în luna Ianuarie, anul curent. De atunci simţea o durere insuportabilă în locul operaţiei. Aceste luni au fost teribile pentru ea. Ea nu putea duce o viaţă normală. Nici un medicament nu o ajuta la nimic şi nici măcar nu putea duce o farfurie. Plângea de atâta suferinţă. Din cauza acestor dureri, a ajuns de două ori să se gândească chiar şi la moarte.

După rugăciunea de vindecare pe care părintele a făcut-o, durerea aceasta a dispărut şi „din acea zi fac tot ceea ce nu făceam înainte şi nu mă mai doare” – a asigurat dna Maria

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *