Oare crezi?

Crezi în Domnul Iisus?

Haideţi să vedem dacă crezi cu adevărat pentru că dintre cuvintele şi atitudinile tale, cele ce vor demonstra adevărul sunt atitudinile.

Vom cita din ceea ce face cu adevărat diferenţa şi anume: Cuvântul lui Dumnezeu

„Căci nici fraţii Lui nu credeau în El.” (Ioan 7:5)

Dacă vei citi ceea ce este scris înainte de acest verset, vei descoperi motivul pentru care ei nu credeau.

E interesant cum oamenii spun că cred însă atitudinile lor arată cu totul altceva. Ele nu iau aminte nici măcar la vorbele lor. Gura vorbeşte din prisosul inimii.

Vă voi demonstra de ce nu au crezut fraţii Lui. Citiţi rândurile de mai jos!

Vroiau ca Domnul iisus să-i asculte. multe persoane Îl caută pe Dumnezeu pentru ca Acesta să asculte de dorinţele lor şi să le răspundă. Credinţa acestor oameni este aceea că El trebuie să le răspundă după placul şi după voia lor. Ei nu înţeleg că toţi trebuie să se modeleze după felul lui Dumnezeu pentru a putea avea beneficii.

Ei vor să-i dea indicaţii lui Dumnezeu – Îl tratează pe Dumnezeu ca şi când ar avea nevoie de indicaţii. Spun că dacă nu face aşa sau invers, atunci ce se va alege de ei?! Se gândesc că dacă nu e după ei, nu vor primi răspunsul adecvat.

Vor să demonstreze ceva oamenilor – Dacă nu vor arăta ceva nu vor obţine acceptarea sau succesul. Ei caută ca alţii să le recunoască meritele. Nu le pasă de ceea ce gândeşte Dumnezeu pentru că spun: „El nu-mi schimbă lumea, dar persoanele o fac”.

Vor să-şi justifice procedurile înaintea lui Dumnezeu şi a celorlalţi – Vor să-şi impună punctul de vedere. Nu acceptă să iasă în „pierdere”. Ele trebuie să iasă ca domnii/doamnele „ştiu tot”.

Acestea sunt motivele pentru care mulţi nu cred. Ei cred că Dumnezeu nu este atât de puternic pe cât vorbesc ei despre El şi vor să Îl ajute şi să-i dea „copiuţe” Tatălui Ceresc.

Dacă vă interesează subiectul, citiţi Biblia şi trageţi propriile concluzii – Ioan 7:3-5

Viviane Freitas
Viviane Freitas

 

 

 

 


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *