Olimpiadă CdAU în S.U.A.

30 de tineri ai Centrului de Ajutor Universal din statul Arizona al Statelor Unite ale Americii, au participat la Jocurile Olimpice YPG (Grupul de tineri al ţării) 2010. Startul competiţiilor a fost dat la începutul lunii trecute pe stadionul „North High Scool” – Phoenix.

Obiectivul evenimentului a fost evanghelizarea prin intermediul sportului. În deschidere, Episcopul Jose Luiz, responsabilul Bisericii Universale din Arizona, a făcut o rugăciune pentru toţi cei prezenţi şi a cântat deasemenea şi imnul Statelor Unite. Fiecare echipă de la diversele temple ale Bisericii Universale, şi-a ales culoarea echipamentul iar la sfârşit au fost decernate medalii de bronz, argint şi aur.

La acest eveniment au luat parte şi tineri ai Bisericii Universale din alte oraşe, printre care şi tinerii din Tucson ce au avut de mers 2 ore până la capitală. Liderul YPG, părintele Edmilson Cardoso a fost sprijinit de către ceilalţi preoţi şi lucrători pentru a putea susţine evenimentul. Competitorii au avut vârste cupinse între 14 şi 21 de ani şi s-au întrecut în următoarele probe: fotbal, alergări (100 m, 800 m şi respectiv 4 x 100) salt lungime, alergare cu picioarele în sac şi o probă specială (comandant militar).

Evenimentul a fost animat de către DJ, (ce a pus melodiile grupului de tineri) de majorete, iar în pauze s-au organizat pronostice pentru publicul prezent. Multe persoane nu cunoşteau Biserica Universală şi astfel au fost invitate să participe la slujba de duminică de la ora 10:00.

La sfârşit a fost prezentată muzica specifică ceremoniei de închidere ale Jocurilor Olimpice. Episcopul Jose Luiz s-a rugat; medaliile au fost înmânate, iar echipa campioană a făcut înconjurul stadionului.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

PETER MRIETA Răspunde 27 decembrie 2010 la 16:56

Va rog daca ajunge mailul meu cum pot afla daca a juns la Parintele Lucian?