Părăsiți Împărăția Întunericului și intrați în Împărăția Luminii

„Părăsiți împărăția întunericului și intrați în Împărăția Luminii”. Nimeni nu ar trebui să creadă că, acceptând pe Iisus ca Domn, el aparține deja Împărăției lui Dumnezeu.

De ce este important:
Cum poate cineva născut din trup să moștenească Împărăția lui Dumnezeu, fără să fie o învăluire cu Duhul lui Dumnezeu?

Mesajul a fost explicat în detaliu de Episcopul Edir Macedo, în cadrul Nopții Purificării din această miercuri (4), la Templul lui Solomon.

Episcopul a subliniat că cei care trăiesc în întuneric sunt supuși fricilor, nesiguranțelor, anxietăților, instabilităților și haosului.

„Mulți vor să scape de întuneric. Vor face orice pentru a se elibera de întuneric. Acestea trebuie să fie atinși de cei care sunt ai luminii, pentru ca ei să aibă șansa de a avea lumina vieții. Cu toate acestea, nu toți cei care umblă în întuneric sunt interesați de lumină”, a spus el.

”În care dumnezeul acestei lumi a orbit mințile celor ce nu cred, încât lumina glorioasei evanghelii a lui Cristos, care este chipul lui Dumnezeu, să nu strălucească peste ei.” 1 Corinteni 4:4

-Episcopul a arătat: „Dumnezeul acestei lumi este diavolul. A orbit mințile oamenilor, nu are rost să deseneze, să coloreze, să li se pună pe tablă, nu o vor vedea, nu vor putea înțelege”.
-Și a mai evidențiat: „Dacă nu ai ochii spirituali deschiși, vei continua să suferi. Cuvântul Celui Prea Înalt nu se poate întoarce gol”.

”Știm că suntem din Dumnezeu și că toată lumea zace în răutate.” 1 Ioan 5:19

Domnul Iisus a poruncit propovăduirea Evangheliei Împărăției lui Dumnezeu și a trimis Duhul Său pentru a satisface cerința nașterii din nou (a Duhului Sfânt), astfel încât în Duhul să poată trăi în Împărăția Sa.

„Trebuie să credem în Iisus în sensul de a ne căsători cu El, de a ne preda viețile, de a face un legământ, de a fi una cu El. Aceasta este predarea totală, este totul pentru tot, este viața mea, pentru viața Lui. Când o persoană îmbrățișează această convingere și ÎL pune pe Iisus primul în viața sa, atunci ea părăsește împărăția răului și intră în Împărăția lui Dumnezeu. Intrând în Împărăția lui Dumnezeu, ea primește Duhul Sfânt și El o va călăuzi către Întâlnirea ei cu Domnul Iisus”, a explicat el.

Întâlnirile de miercuri
Participați la întâlnirile de credință care au loc întotdeauna miercurea la Locașul Duhului Sfânt.

Faceți clic AICI pentru a găsi adresa celui mai apropiat Locaș al Duhului Sfânt de dvs.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *