Pescarii de suflete

Zilele marcate de evanghelizare sunt valorizate în mod deosebit de către cei care într-un mod sau altul şi-au văzut deja vieţile transformate prin puterea supranaturală a credinţei. În mod normal am spune că cine este mântuit doreşte şi el să mântuiască, cine a fost ajutat, doreşte să ajute mai departe…

Evanghelişti din zone precum Vila Nova din Gaia – nordul Portugaliei, Cruz de Pau şi Alhandra din Lisabona, au dat dreptate la această maximă lăsându-şi treburile lor, nemaiţinând cont de oboseală şi mergând după aceia ce aveau nevoie de o alinare.

Pe parcursul evanghelizării – propovăduirea Cuvântului lui Dumnezeu – nu au fost puţini trecători abordaţi, cei ce au primit sprijin pentru o anumită arie a vieţii lor: Familii distruse, căsnicii pe muchie de cuţit, sănătate şubredă şi multe alte probleme s-au dovedit a fi necazurile comune a miilor de oameni ce au fost evanghelizaţi.

De aici se trage această urgenţă de a-i îndruma în direcţia potrivită pe cei ce sunt dispuşi să asculte, să creadă şi să practice Adevărurile şi pentru a scăpa de necazurile lor.

„E de ajuns să facem un pas”, au spus evangheliştii. Prin intermediul acestui pas, viaţa dvs. se va schimba aşa cum şi a mea s-a schimbat. „Poveşti de viaţă sunt transmise în plină stradă şi contra faptelor nu există argumente.

Sunt spuse tuturor pentru că sunt cea mai bună modalitate de a da un exemplu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *