Poate un creștin adevărat să aibă un semn zodiacal? Vezi ce spune Biblia

Episcopul Renato Cardoso a lămurit problema mai jos. Urmărește și înțelege

Ființa umană, prin natură, are dorința de a ști ce o așteaptă în zilele următoare. Din acest motiv, de multe ori crede în tot ceea ce i se prezintă cu promisiunea de a „ghici” viitorul său și ce se va întâmpla în viața lui.

Cu toate acestea, „ghicirea” este o practică străveche. Biblia arată că, chiar și în momentul în care poporul lui Israel a fost eliberat din Egipt, acest obicei exista deja. Cu toate acestea, Însuși Dumnezeu, în Cuvântul Său, a condamnat o astfel de practică. Vezi mai jos:

”Pentru că aceste națiuni, pe care le vei stăpâni, au dat ascultare la prezicători ai viitorului și la ghicitori, dar cât despre tine, DOMNUL Dumnezeul tău nu ți-a permis să faci astfel.
DOMNUL Dumnezeul tău îți va ridica un Profet din mijlocul tău, dintre frații tăi, asemenea mie, lui să îi dați ascultare”

Deuteronom 18:14-15

Într-o slujbă recentă la Templul lui Solomon, episcopul Renato Cardoso a lămurit că mulți oameni încă mențin practica consultării lucrurilor și a oamenilor în căutarea norocului, cu o influență magică sau spirituală.

„Tu obții numele unui animal, în funcție de ziua în care te-ai născut. Ce este? Astrologia, atributul stelelor influențează viața ta. Biblia vorbește direct împotriva acestui lucru ”, a subliniat Episcopul.

Prin urmare, adevăratul creștin nu ar trebui să caute să știe despre viața sa în horoscopuri. Episcopul Renato Cardoso a subliniat, de asemenea, că ființele umane trebuie să își bazeze viața pe Cuvântul lui Dumnezeu.

„Scoate cuvântul„ Săgetător ”de pe rețelele de socializare. Lipește-te numai de Cuvântul lui Dumnezeu. Dumnezeu nu lucrează cu aceste lucruri. El lucrează cu Cuvântul Său. Fă-ți un obicei să meditezi în cuvântul lui”, a spus el.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *