Primeşte doar ceea ce este bun!

Episcopul Macedo vorbeşte despre importanţa de a intra în posesia energiei pozitive care vine de la Dumnezeu

„Multe persoane înfruntă problemele singure şi când caută soluţii care nu au efect, sfârşesc prin a se lăsa în voia sorţii. Doar când se depozitează credinţa în Dumnezeu, se schimbă totul.” – a afirmat episcopul Edir Macedo în deschiderea emisiunii de pe IURD TV de miercurea aceasta, emisiune ce a fost prezentată de către episcopul Clodomir Santos şi soţia lui Fatima, împreună cu episcopul Sergio Correa.

„Credinţa noastră este cântărită potrivit cu ceea ce noi îi prezentăm lui Dumnezeu. Oricât de mare ar fi problema dvs.atunci când o prezentaţi înaintea lui Dumnezeu, El este suficient de puternic ca să o rezolve.” – a spus el

Episcopul Clodomir Santos a dorit să sublinieze tuturor ascultătorilor Rede Aleluia, precum şi celor ce vizionează IURD TV, atitudinea de credinţă pe care a luat-o orbul care a fost vindecat de către Iisus Hristos (Luca 18:38-41), spunând că cei care vor folosi aceiaşi credinţă, vor primi şi ei un răspuns. „Poţi să te ridici şi să mergi, poţi să fi eliberat de această durere şi de această boală acum… Trebuie doar să crezi aşa cum a crezut şi orbul şi şi-a manifestat credinţa”

Pentru cei ce au mereu gânduri negative, episcopul Macedo a transmis: „Când spuneţi un lucru bun, atunci trimiteţi în gândurile dvs. acel lucru. Când îmi vin gânduri negative, eu încep să-l laud pe Iisus, iar în acea clipă, gândul acela nociv pleacă pentru că atunci eu îmi folosesc capacitatea de a vorbi lăudându-L pe Dumnezeu”

În concordanţă cu cele spuse de către cei doi episcopi, episcopul Sergio Correa, a adăugat: „Tot ceea ce confesăm, vine din minte. Când persoana care are un gând rău, deschide gura şi vorbeşte contrar acelui gând, ea combate acest gând negativ.”

„Fiinţa umană este receptorul. Când aude un cuvânt rău şi se teme, ea se compromite dar când îl aude şi îl respige, nu se poate ca răul să o/îl mai atingă. De aceea, ori de câte ori auziţi un cuvânt rău, trebuie să vă descotorosiţi de el imediat şi întotdeauna să primiţi numai cuvintele pozitive, pentru ca astfel să puteţi avea o nouă viaţă” – a concluzionat episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *