Primul pas spre Dumnezeu

Marţea aceasta (24 ianuarie), episcopul Macedo, a explicat pe parcursul emisiunii de la IURD TV ce se difuzează la ora 13:00, importanţa ca perspoanele să facă primul pas pentru a obţine eliberarea şi o adevărată întâlnire cu Dumnezeu

„Atâta timp cât tu nu arăţi că vrei să îţi schimbi viaţa, acest Dumnezeu Puternic, nu poate face nimic. Astfel, tu ajungi să trăieşti un infern” – a spus episcopul la scurt timp de la începerea emisiunii.

Surorile gemene care se deosebesc doar după nume (Geise şi Lidia) au stat de vorbă cu episcopul. Ele au venit la emisiune în căutarea ajutorului pentru a scăpa de droguri şi de problemele familiale.

După ce le-a ascultat cu foarte mare atenţie suferinţa, episcopul Macedo, alături de episcopul Renato Cardoso, au făcut o rugăciune de eliberare pentru cele două surori, care au manifestat, fiind posedate de duhuri necurate. Folosind autoritatea spirituală, episcopii au scos demonii din viaţa lor şi odată cu ei, au ieşit din viaţa fetelor, toate bolile şi problemele pe care le aveau. „Eu am fost diagnosticată cu cancer uterin. Nu reuşeam nici să fac treaba mică, fără să mă doară”, a spus Lidia, care după aceea a fost la baie şi s-a întors fericită, constatând că a fost vindecată prin credinţă: „Nu am mai simţit nici o durere. Cred că sunt vindecată”

Iubirea

Liderul Bisericii Universale, a subliniat importanţa ca oamenii să caute realizarea sentimentală: „Fiinţa umană s-a născut ca să aibă o familie. Toţi vor să-şi construiască un cămin fericit. Cu toţii au nevoie să aibă Duhul Iubirii, pentru că El este acela care ne ghidează către persoana potrivită.

Sâmbăta aceasta, episcopul Macedo, va realiza Terapia Iubirii în Portugalia. În Rio de Janeiro, slujba dedicată iubirii (vieţii sentimentale), va fi realizată de către episcopul Renato Cardoso, realizatorul emisiunii „The Love School”

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

georgiana Răspunde 4 februarie 2012 la 22:40

vreau sa fiu aproape de Dumnezeu sa-mi curat sufletul