Slujbă de credinţă

Recent, CdAS din Olanda a realizat o slujbă specială în toate bisericile ce sunt răspândite pe teritoriul ţării. Cu această ocazie, adresarea s-a orientat mai ales către aceia care aveau nevoie de o minune în viaţă. Pe parcursul slujbei, episcopul Rui Silva, responsabilul de lucrarea evanghelică statală a făcut o rugăciune de eliberare şi de vindecare pentru toţi cei prezenţi.

Miguel Soares afirmă că înainte de a ajunge la CdAS, era viciat de cocaină de 30 de ani. Datorită acestui viciu, şi-a făcut o datorie de 35 de mii de euro. „Nu reuşeam să am o slujbă stabilă şi în viaţa sentimentală nu îmi mergea bine cu nimeni. Am participat la seriile de rugăciuni şi am scăpat de viciu. Azi am un loc de muncă stabil şi bun” – ne relatează el.

Episcopul Rui Silva a explicat că pentru Dumnezeu nu există imposibil şi că El Îşi îndeplineşte toate promisiunile. „În acelaşi timp, şi persoana trebuie să fie dispusă să-L lase pe Dumnezeu să lucreze în viaţa ei, iar felul în care facem asta este să ne oferim Lui”, a declarat episcopul

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

ADRIANA Răspunde 7 februarie 2012 la 20:04

Parinte rog din suflet a pomeni si numele noastre la sf slujba: VALENTINA, CONSTANTIN, ADRIANA CU COPILUL EI DRAGOS ANDREI SI LAURA MARIA. Pentru iertare de pacate, sanatate si spor in gospodarie case si la locul de munca. Cu greu si chin rezolvam si noi ceva, rog din tot sufletul sa ma ajute bunul D-zeu sa castig si eu procesu cu baiatu care il am cam de mult si nu se rezolva nimic. VA MULTUMESC DIN SUFLET! DOAMNE AJUTA!

adryana Răspunde 14 februarie 2012 la 12:51

rog a pomeni si numele noastre la sf slujba CONSTANTIN, VALENTINA, ADRIANA CU COPILUL DRAGOS ANDREI SI LAURA MARIA, si rog pe bunul d-zeu sa ma ajute sa castig procesu si sa im gasesc si eu un loc de munca in italia, si k dragomirescu luminita sa im intoarca datoria doamne ajuta
AMIN.