Slujba de duminică

Recent, multe persoane, au plecat de acasă îndreptându-se către Centrul de Ajutor din Agueda, Portugalia ca să îşi manifeste revolta contra problemelor şi situaţiilor care le contrariază viaţa. Toată suferinţa pe care au trăit-o zile, luni sau chiar ani, a fost exterminată prin intermediul siguranţei pe care au primit-o la această slujbă. Pe parcursul slujbei mai multe persoane au spus tuturor ce schimbare s-a produs chiar după încheierea rugăciunii ce a fost realizată acolo. Durerile şi simptomele rele de boală au dispărut instantaneu din trupul acestora.

Părintele Octavio Bravu le-a spus tuturor celor prezenţi că cei care au un duh slab, obţin ca rezultat şi o viaţă slabă. Mulţi se lasă duşi de circumstanţele vieţii şi se descurajează din cauza dezechilibrului pe care îl poartă în duh. Ei simt slăbiciune, teamă îndoială şi alte sentimente negative care nu ajută cu nimic la bunăstarea individului. Prin folosirea inteligenţei de către fiecare persoană, fiecare îşi alege drumul pe care să îl urmeze şi anume, printr-o direcţie inspirată de Autorul Vieţii care îi va duce la o totală transformare a duhului lor şi în consecinţă, la o transformare a calităţii vieţii pe care o duc.

Părintele a subliniat importanţa pe care o are venirea şi participarea tuturor la evenimentul Duhul Tău Viaţa Ta. În România, evenimentul are loc pe data de 13 Aprilie la ora 14:00 la Sala Palatului din Bucureşti.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

carmen Răspunde 27 aprilie 2012 la 22:35

sunt Carmen mama unui baietel de 9 ani Adrian bolnav psihic sever de gradul 1 nu din nastere ci din spital are boala retard psihic sever grad 1, nu vorbeste dar aude face pe el …scuzati am fost la mai multi medici chiar si preoti, dar nu am putut face nimic va rog cum ma puteti ajuta. Dumnezeu sa va tina calea deschisa si multa sanatate!