Slujbă specială în Malveira

În această marţi, pe data de 17 ianuarie, CdAS-ul din Malveira l-a primit cu braţele deschise pe părintele Fábio Schapowal care a venit din Torres Vedras spre a aduce vindecarea celor bolnavi şi viaţa celor descurajaţi.

Multe persoane şi-au făcut apariţia la biserică pentru a putea primii ceea ce era propus să se ofere de la Dumnezeu în cadrul rugăciunilor şi al slujbei. Şi aşa s-a întâmplat. În momentul manifestării de credinţă, mai multe persoane au fost vindecate de diferite afecţiuni (dureri de oase, de coloană, de cap, etc.)

Mai târziu, părintele s-a orientat către aceea ce vroiau ca începând din acea zi să se uite în faţă într-un mod diferit lăsând în urmă temerile, îndoielile şi emoţiile sprijinindu-şi încrederea pe Cel care poate totul. Ei ştiau că ascultarea şi teama de Dumnezeu le lungeşte viaţa.

Părintele a alertat de asemenea asupra grijii pe care trebuie să o avem în momentele dificile ale vieţii, afirmând că atunci se vede cine suntem cu adevărat.

A citit despre regele Saul care intenţionând să iasă bine în faţa poporului şi subordonaţilor săi, nu a mai ascultat de cuvântul Omului lui Dumnezeu şi nu a mai aşteptat indicaţiile acestuia (1 Samuel 15)

Din această cauză, este important să participaţi la slujbele zilnice ce ne impulsionează şi ne duce către rezultate pozitive la nivel personal. Unicul responsabil atât de eşecul cât şi de succesul din viaţa noastră suntem chiar noi înşine. La final, cu toţii au avut ocazia de a-şi oferi viaţa lui Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

4 comentários

Haidau Mihai Georgel Răspunde 23 ianuarie 2012 la 17:36

Va rog sa va rugati pentru mine ,mine 24 ianuare 2012 am EXAMEN la scoala de soaferi La STRADA
Va multumesc in numele Dumnezeu ,In numele Tatalui si fiului sfant AMIN
Dumnezeu sa fie cu voi AMIN

morcan iona maria Răspunde 30 ianuarie 2012 la 16:54

va rog sa va rugati pentru familia mea. ne merge forte rau avem 3 copii. n-avem parte de nimc. sotul meu nu gaseste de lucuru. va rog rugati-va si pentru copiii mei
imi doresc sa vin la aceasta biserca dar nu am posiblitatea

morcan iona maria Răspunde 30 ianuarie 2012 la 16:55

va rog rugati-va pentru copiii mei

morcan iona maria Răspunde 30 ianuarie 2012 la 17:00

Sunt din arad am o familie frumoasa 3 copii dar nu am liniste eu sunt forte slabuta la 25 de ani cataresc 37 de kilograme si sunt forte stresata ca nu avem un camin nu avem parte de nimc. Va rog sa va rugati petu familia mea… Sotul meu nu-si gaseste de lucru riscul este sa ajungem in strada ca nu mai avem nici un venit si nu mai avem din ce ne plati chiria. Va rog ajutati-ma