Superacţiune şi răspuns

Mai mult de o mie de persoane au înţeles că acţionând pot atrage asupra vieţii lor un răspuns din partea Lui Dumnezeu şi astfel au ajuns la concluzia că decizia de a face ceva pentru a termina cu suferinţa era un lucru prioritar în procesul de transformare al vieţii lor.

Când trecem prin necazuri, nimic nu este mai important pentru noi decât rezolvarea lor. Acesta a fost şi principiul fundamental după care s-au ghidat mai mult de o mie de persoane ce au fost prezente la cele două evenimente de credinţă ce au avut loc în cele două mari oraşe catalane: Madrid şi Barcelona.

Fiind conştienţi că soluţia la problemele lor era în acel loc (la slujba Bisericii Universale), locuitorii comunităţii latine care au fost invitaţi să participe la acest eveniment, au simţit pe propria piele cum viaţa lor a luat o altă turnură în care pot găsi cu uşurinţă soluţii şi rezolvări ale problemelor lor.

Mulţi dintre ei au venit la slujbă plini de îndoieli însă a fost evidentă atitudinea opusă pe care ei au dobândit-o după rugăciunile şi orientările pe care le-au primit. Au reuşit să lase deoparte îndoielile şi  au putut pleca plini de bună dispoziţie şi speranţă într-un viitor ce le surâde. Pentru aceste persoane e clar acum că în viaţa lor au ca prioritate principiul conform căruia: în urma acţionării credinţei vine rezolvarea problemelor lor. Ei ştiu acum că atunci când au necazuri, luarea acestei măsuri este prioritară.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

turda gabriela Răspunde 25 noiembrie 2010 la 16:08

Imi pare bine ce vor sa faca acesti oameni , vor sa vindece oameni care sunt bolnavi care sunt tristi familile destramate.Imi pare bine si sper sa ma ajute si pe mine.

free government grant Răspunde 26 noiembrie 2010 la 4:23

Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!