Tineri ce-şi investesc forţa

A-şi investi forţa. Aceasta a fost tema abordată în luna mai. Membrii, simpatizanţii şi invitaţii au participat la încă un eveniment organizat de „Puterea Tinerilor Europa”

În Portugalia, Lisabona, la ora 15:00 ei aşteptau nerăbdători, începerea evenimentului ce a fost animat de trupe de muzică, cântăreţi solo, tombole cu premii şi mai presus de toate, un moment de reflexie şi conştienţă.

Elois Pina a deschis evenimentul cântând melodii de succes ale muzicii gospel. Aceste cântece stimulează şi motivează tinerii să-şi folosească forţa pentru lucrurile pozitive. A fost uin ambient foarte animat datorită trupelor muzicale şi ale tombolelor cu premii ce au fost cele mai aşteptate din întreg evenimentul.

O linişte totală s-a lăsat în momentul când Nelson, Carlos şi Sheila, au povestit cum îşi foloseau credinţa în trecut. Nelson a povestit că traficul de droguri, violenţele şi dezechilibrul în toate, l-au dus la grave complicaţii ale stării de sănătate.

În ceea ce-l priveşte pe Carlos el îşi alimenta încontinuu depresia pe care o avea şi astfel a ajuns să fie un tânăr rebel atât faţă de familie, cât şi la şcoală şi oriunde. Îl bântuiau gândurile de sinucidere şi chiar a fost la un pas de a-şi tăia venele.

Sheila, a consumat băuturi alcoolice timp de 7 ani. Ea a fost dependentă încă de când era, numai un copil. Acest lucru i-a tulburat pe toţi şi ei se uitau cu ochii ţintă la fată, cu o totală mirare faţă de atitudinile ei. Fata, azi în vârstă de doar 18 ani a mai adăugat că în timpul divergenţelor familiale, tata, o agresa pe mama ei cu cuţite cu care îi provoca răni.

Suferinţa şi durerea acestor trei tineri a fost luată odată ce ei au cunoscut CdAS, iar participarea la lucrările intense ale grupului „Puterea Tinerilor” le-au dat forţă. Au primit putere de la Dumnezeu şi au fost inspiraţi de asemenea de forţa celorlalţi tineri care învinseseră situaţiile dificile încă dinaintea lor. Aceştia le-au fost de mare ajutor.

Astăzi, Nelson, Carlos şi Sheila îşi pun toată forţa în studii, în muncă şi au parte de sănătate, de o viaţă echilibrată şi de multă bucurie. Evenimentul a fost urmat de o piesă de teatru care le-a descreţit frunţile tinerilor ce au fost zguduiţi de realitate şi au conştientizat ce trebuiau să facă pentru a deveni o adevărată trupă de elită.

A fost o după-amiază foarte semnificativă pentru tinerii care au ajuns să conştientizeze faptul că trebuie să-şi depună toată forţa pentru a-şi creea un viitor plin de cuceriri şi siguranţă.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *