Un copil de 9 ani, vrea să se sinucidă, pentru că suferă de „bullying”

Mama a filmat izbucnirea fiului ei și a avertizat despre consecințele agresiunii.

Mama își filmează fiul plângând compulsiv. În timpul izbucnirii, el cere o funie și spune că vrea să moară. Băiatul este Quaden Bayles, are doar 9 ani. Suferă de nanism și, prin urmare, a fost victima bullying-ului la școală. Cazul a avut loc în Brisbane, Australia.

Yarraka Bayles a înregistrat și a distribuit videoclipul miercurea trecută (19 Februarie), pentru a conștientiza impactul bullying-ului. Înregistrarea a avut un impact uriaș pe rețelele de socializare și are deja 19 milioane de vizualizări.

Ea a mai adăugat că nu publică de obicei videoclipuri de acest tip, doar că, de data aceasta, nu a putut ignora. În plus, le cere tuturor să fie conștienți că nu este amuzant să umilești pe cineva pentru că este diferit.

Locașul Duhului Sfânt luptă împotriva bullying-ului

Bullying-ul afectează persoana în toate ariile vieții sale: fizică, emoțională și psihologică. Există multe cazuri de tineri care chiar se sinucid pentru că suferă din cauza timidității. De aceea, Locașul Duhului Sfânt menține o serie de proiecte pentru a combate practicarea ei.

Puterea Tinerilor Universal (PTU), alături de proiectul Help, desfășoară diverse acțiuni despre acest subiect și despre consecințele sale (cum ar fi depresia și anxietatea). Pentru mai multe informații accesează Facebook-ul sau Instagram-ul grupului, sau trimite un mesaj pe WhatsApp la numărul (004) 0763 866 433

Pentru adolescenți, se fac consilieri la grupul Puterea Adolescenților Universal (FTU). Grupul este unul din ramificațiile Socialeducativ-ului Universal și a apărut anul trecut în luna mai. Au participat deja mai mult de 1.800 de copii și adolescenți, oferindu-le prelegeri pentru a clarifica ce este bullying-ul, care sunt consecințele, cum se poate preveni și cum să ajuți victima și agresorul.

Dacă ai nevoie de sprijinul unuia dintre aceste grupuri, participă la cel mai apropiat Locaș al Duhului Sfânt de casa ta.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *