Un pastor îl iartă pe un șofer beat care i-a omorât copilul

karl-sisson-e-adrian-murrayTatăl unui copil călcat de mașină în ziua de Crăciun a decis să se întâlnească cu bărbatul care i-a ucis copilul, ca să-l ierte.

Pastorul australian Karl Sisson, l-a primit în biserica pe care o conduce pe Adrian Murray de 24 de ani. El conducea beat când l-a călcat cu mașina pe Josiah Sisson, de 9 ani, în orașul Springwood, pe coasta de est a Australiei. Copilul a fost dus la spital în stare gravă, dar la câteva zile a decedat.

Tragedia a avut loc de Crăciun și potrivit ziarului ABC News, întâlnirea a avut loc a doua zi în biserica unde Karl ține slujbe. Murray a participat la slujbă. La sfârșit, emoționați, tatăl victimei și acuzatul s-au îmbrățișat și au plâns. Peter Field, alt pastor al bisericii, a divulgat imaginile. “Sincer să fiu, acest imagini mă provoacă” a relatat el.

“Când șoferul l-a văzut pe pastorul Karl Sisson, a căzut în brațele lui, mișcat profund” poveștește Peter. “Cu siguranță acesta a fost un test la ceea ce predicăm și credem. Așa cum se poate imagina, a fost un moment foarte emoționant pentru toți” a finalizat el.

Josiah era în curtea din spate a casei cu câțiva prieteni și se uitau la decorurile de Crăciun de pe stradă când mașina condusă de Murray a urcat pe trotuar și l-a călcat, intrând în partea din lateral a casei care a fost destul de afectată.

Pentru părinții victimei, hotărârea de a-l ierta pe inculpat pentru crimă era ceva foarte important. Șoferul consumase alcool și a fost acuzat de omucidere. El așteaptă în libertate începerea procesului care va fi în februarie.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *