Uram CdAS-ul şi pe episcopul Macedo

Iată mărturisirea surprinzătoare a lui Cesar care spune că a venit de multe ori la biserică, cu scopul de a-l omorî pe pastor

Emisiunea de la IURD Tv (Portugalia) de miercurea aceasta, a avut ca subiect principal, familia şi a fost realizată de către Episcopul Macedo şi de părintele Marcelo Moraes. Cu această ocazie, Cesar Sousa şi Aline Moreira Sousa, le-au povestit tuturor ascultătorilor, problemele lor conjugale prin care au trecut înainte de a ajunge la Locaşul Duhului Sfânt.

După ce s-a căsătorit, Aline ne spune că a trecut prin clipe de teroare pentru că Cesar era un om violent şi stupid. „El spunea că Dumnezeu este cu el pentru că este o persoană tare. A ajuns chiar să fie cu alte femei, în faţa mea. Chiar cunoscându-i temperamentul, îl înfrunta riscându-şi viaţa- ne relata ea. Apoi, Aline, a rămas gravidă şi situaţia lor de cuplu s-a înrăutăţit şi mai aspru. Chiar purtând un copil în pântece, nu era respectată de soţul ei.

Nemai suportând situaţia, ea a decis să vină la CdAS la slujba pentru restaurarea familiei. După ce a descoperit că soţia lui merge la biserică, Cesar, a dat-o afară din casă.

În timpul relatărilor, el a citat un episod al vieţii sale ce i-a rămas întipărit în minte. „Într-o zi, după ce ea s-a întors de la slujbă, am dat-o afară şi am lăsat-o să doarmă pe stradă. Ea s-a învelit chiar cu ziarul bisericii. Dar chiar şi aşa, eu nu reuşeam să-i înţeleg comportamentul, pentru că se purta bine cu mine, îmi pregătea hainele, făcea de mâncare…se schimbase complet” – a subliniat el.

Chiar şi cu schimbarea soţiei, el nu se conforma cu ideea că ea a rămas fermă în credinţa faţă de Iisus, chiar şi după ce el o brusca şi o maltrata. „De mai multe ori am fost la biserică armat, încercând să-l omor pe părinte pentru că uram puternic CdAS şi pe episcopul Macedo. Chiar am fost la Bahia la o vrăjitoare şi am făcut ceva necurat acolo pentru a-l omorî pe episcop. Spre surprinderea mea, cine a murit la trei zile după aceea, nu a fost episcopul Macedo ci vrăjitoarea la care am fost. – adaugă el

După naşterea fiului lor, ei s-au despărţit şi Aline s-a dus acasă la mama ei. Chiar fiind într-o situaţie critică, revoltată, cu căsnicia distrusă, ea a reuşit să se lanseze în credinţa Focului Sfânt şi pentru a împlini ceea ce promisese, a ajuns să măture pe stradă, să culeagă de pe străzi hârtii şi cartoane pe care să le vândă la centrele de reciclare pentru a putea să-şi facă sacrificiul. „Tot ceea ce am făcut a fost spontan şi de bună voie. A fost ceva spontan. Ştiam că acei bani pe care am reuşit să-i strâng nu-mi puteau rezolva problema. Era totul sau nimic.

În ziua când trebuia să se ţină de promisiune, Aline, era pe altarul bisericii, în timp ce Cesar, acasă, a auzit un zgomot în bucătărie.

„Fratele meu a venit alergând să-mi spună că mama mea era posedată de un duh. Mi-am luat îndată arma şi am fost acolo. M-am înfricoşat rău când am văzut-o manifestând şi când răul îmi spunea prin buzele ei că era cât pe ce să reuşească să mă omoare şi că doar nu a făcut-o din cauza atitudinii de credinţă a soţiei mele, care chiar în ceasul acela, sacrifica înaintea lui Dumnezeu în favoarea relaţiei noastre.

După acest episod, Cesar a conştientizat că într-adevăr avea ceva rău în viaţa sa şi astfel, s-a decis să caute ajutorul lui Dumnezeu. „Când părintele m-a văzut intrând în biserică, a început să o ia la fugă pentru că mereu îl alergam înarmat încercând să-i iau viaţa. Am strigat atunci la el şi i-am spus că nu mai vin cu gândul acela şi că am venit să particip la slujbă. Când părintele s-a rugat, am simţit o uşurare înauntrul meu şi am ieşit de acolo o altă persoană.

Astăzi Cesar, care înainte ura CdAS este preot al acestuia şi îi învaţă pe toţi aceia care trec prin situaţii similare cu cele trăite de el, să caute ajutorul divin. „Astăzi nu mai am tristeţe, mâhnire şi agresivitate în interiorul meu ci dimpotrivă: trăiesc fericit alături de soţia mea şi am pace. Îi mulţumesc lui Dumnezeu – Finaliza el.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *