Violată de propriul tată

Cunoaşteţi povestea lui Barnielly Rocha. Ea a fost abuzată sexual şi a avut viaţa marcată de suferinţă

La programul IURD TV din Portugalia, una dintre mărturisiri a atras atenţia la mii de urmăritori.

Este vorba de Barnielly Rocha, care de la vârsta de 12 ani a fost violată de propiul tată. Timp de 2 ani de zile a fost abuzată sexual fără a putea măcar să-i spună ceva mamei sale.

„Abuzarea sa a fost multiplă între 12 şi 14 ani. Singura persoană căreia am putut să-i spun a fost fratele meu care pe atunci avea 13 ani. Din cauza aceasta îmi era ruşine…începusem să urăsc bărbaţii şi m-ai ales să-l urăsc pe tatăl meu” – s-a descărcat dânsa.

În afară de fiică, ea era şi amanta tatălui său care profita de faptul că lucra în cadrul armatei şi o ameninţa cu arma din dotare. În acest hal, Barnielly Rocha alături de mama şi de fratele său au ajuns la CdAS pentru a căuta ajutorul lui Dumnezeu.

Episcopul Macedo a spus atunci că multe persoane cară înauntrul lor o durere ce nu a fost consumată şi nici depăşită la fel ca în cazul d-nei Barnielly Rocha. „Adevărul este că tatăl său era posedat de un demon. El era un laş folosindu-se de uniforma militară pentru a o agresa, îndreptând arma din dotare către ea şi ameninţând-o să nu cumva să-i povestească mamei sale ce se întâmpla.” – a spus dânsul indignat

„Viaţa ei devenise un infern, era întunecată, a încercat să-şi omoare tatăl din pricina traumelor suferite. Pe deasupra de toate astea, îşi mai lua şi bătaie de la el.” – a rezumat episcopul.

Despre avort

De aceea eu pun o întrebare celor ce sunt împotriva avortului: Imaginaţi-vă dacă tatăl lui Barnielly ar fi lăsat-o gravidă… Acest copil ar fi fost al lui Dumnezeu? Ar fi fost născut din iubire? Nu, ar fi fost al diavolului pentru că el creează astfel copii lui în zilele de astăzi. Copilul poate să fie şi un copil perfect. Majoritatea dintre ei sunt făcuţi de propiul satana. Acesta este unul din motive. Imaginaţi-vă dacă această fată ar fi ajuns mamă în urma abuzului din partea tatălui ei!?

Ca să-şi justifice opinia, acesta a citat un verset biblic care spune aşa:

„A venit la ai Săi, şi ai Săi nu L-au primit. Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu; născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.”(Ioan 1:11-13)

Este o chestiune de inteligenţă. Copilul nu are nici o vină şi nici Dumnezeu nu are ci diavolul este vinovat pentru că doar un bărbat demonizat poate să facă aşa ceva.”

„Barnielly a fost făcută o fiică a lui Dumnezeu când s-a născut ca o nouă femeie. De asemenea, tuturor celor care-L primesc şi îşi asumă credinţa în El, Dumnezeu le dă puterea de a fi copii Lui” – a afirmat episcopul.

Astăzi, ea este o femeie nouă, s-a căsătorit şi este fericită. L-a iertat pe tatăl său şi poate mărturisi despre viaţa ei nouă. Inclusiv, părintele Jorge care în acea vreme a primit-o şi a avut grijă de ea în CdAS-ul din Cancela Preta – Padre Miguel din Rio de Janeiro, a vorbit în direct la această emisiune din Republica Dominicană de unde se afla şi ne-a detaliat momentele.

„Cu toţii trăiau un adevărat infern. A venit împreună cu mama şi cu fratele său, iar pe chipul tuturor se vedea suferinţa. Totul pentru că ea era violată. Eu şi soţia mea am avut grijă de ea” – îşi aminteşte el.

Episcopul Macedo a încheiat spunând că schimbarea a fost posibilă doar din cauza faptului că ea a devenit o nouă făptură. „Dumnezeu face toate lucrurile noi” – a încheiat minunându-se de mărturisirea ei.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *