Voluntarii CdAS

Din cauza tragediilor provocate de ploi, în regiunea muntoasă a marelui oraş: Rio de Janeiro, sute de voluntari ai Centrului de Ajutor Spiritual – precum şi grupul de tineri al bisericii, „Forca Jovem”, Brazilia – au lucrat la campania „SOS, Zona Montană” în dimineţile zilelor de 14 şi 15 ianuarie. Bisericile Universale, au servit drept „depozite” pentru: hainele, alimentele, apa, materialele de curăţenie şi igienă personală ce aveau să fie împărţite victimelor furiei apei.

Toată noaptea, camioane şi căruţe, intrau şi ieşeau din Catedrala Credinţei (Brazilia) cu donaţiile culese de pe tot teritoriul ţării de către Biserica Universală. Ele au fost strânse pentru locuitorii oraşelor: Teresópolis, Petrópolis şi Nova Friburgo. Sâmbătă, 15 ianuarie, donaţiile au ajuns la Teresópolis.

Iată filmarea realizată de Tv Record ce arată munca şi dăruirea voluntarilor ce s-au unit cu solidaritate la necazul semenilor lor:

[hana-flv-player video=”http://www.paginauniversala.ro/video/ajutoare-brazilia.flv”
width=”520″
height=”380″
description=””
player=”4″
autoload=”true” autoplay=”false”
loop=”false” autorewind=”true”
/]

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

IAREMA MIHAELA Răspunde 21 ianuarie 2011 la 10:43

BUNA ZIUA.MA NUMESC MIHAELA SI ACUM LOCUIESC IN SUEDIA.SINT BOLNAVA DE INIMA DIN NASTERE.AM GAURA LA INIMA SI VALVELE INFUNDATE.NU MA SIMT BINE DEABEA MA TIN PE PICIOARE.AM SI DEPRESIE SI AM DOAR VIRSTA DE 42 DE ANI.NU AMI MERGE NIMIC BINE.TOT AMI MERGE RAU.EU NU POT VENI ACUM IN ROMANIA CA NU MA SIMT BINE.AM FOST SI PRIN SPITALE DAR DOCTORII NU VOR SA MA OPEREZE.NU AM LUCRU SI SINT SOMERA.AS DORI SA ADUC SI FATA MEA SI GINERELE SI NEPOTICA DIN ROMANIA CA O DUC FOARTE GREU SI NICI FATA CU GINERELE NU SINT ASA DE SANATOSI.SOTUL MEU E IN SERBIA ASTEAPTA ACTELE.EU STAU CU MAMA MEA CARE E SI EA BATRINA SI BOLNAVA.AM FOARTE MULTE DATORII PE CAP SI NUMAI STIU CE SA FAC SA MA SCAP DE ELE.AS DORI DACA PUTETI SA AMI TRIMITETI SI MIE NISTE APA DE ACCEA SFINTITA SA MA LECUIESC DE BOALA DE INIMA SI DE DEPRESIE SI SA MA SCAP DE NECAZURI.EU AM SA SCRIU ADRESA MEA.IAREMA MIHAELA.APOTEKARE GATAN 10.HELSINGBORG.25249.SUEDIA.AS DORI SI EU VREO 2 STICLE DE APA DIN ACCEA.SI CIND VOI PUTEA VOI VENI IN TARA.VA MULTUMESC DIN SUFLET.CU STIMA SI RESPECT.MIHAELA.ASTEPT RASPUNS.

Doina Răspunde 24 ianuarie 2011 la 7:24

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa lucreze in inima tuturor oamenilor de pretutindeni! AMIN. DOAR CREDINTA NE POATE AJUTA.