Grupul Îngerii Nopții întinde o mână de ajutor în București

Locașul Duhului Sfânt, prin activitatea 𝘐̂𝘯𝘨𝘦𝘳𝘪𝘪 𝘕𝘰𝘱𝘵̦𝘪𝘪, a întins o mână de ajutor marți, 14 Februarie, pentru 50 de persoane care locuiesc pe străzi în zona Gării de Nord.

În această perioadă în care temperatura este mai scăzută, voluntarii au venit în ajutorul lor cu o mâncare caldă pentru a le oferi o mică bucurie. Au fost persoane care de mult timp nu au mâncat nicio mâncare caldă.

Pe lângă ciorba caldă și ceaiul care a încălzit aceste persoane, au primit și un cuvânt motivațional și o rugăciune, pentru că avem siguranța că viața lor se poate transforma. Prin această acțiune de ajutor și salvare, voluntarii de la 𝘐̂𝘯𝘨𝘦𝘳𝘪𝘪 𝘕𝘰𝘱𝘵̦𝘪𝘪 s-au străduit să le arate persoanelor fără adăpost că nu sunt singuri și se dedică pentru ca cei care trăiesc în condiții vulnerabile să fie salvați cu demnitate.

Află mai multe despre 𝘐̂𝘯𝘨𝘦𝘳𝘪𝘪 𝘕𝘰𝘱𝘵̦𝘪𝘪:

Ca o modalitate de a întinde mâna la sute de persoane fără adăpost, 𝘐̂𝘯𝘨𝘦𝘳𝘪𝘪 𝘕𝘰𝘱𝘵̦𝘪𝘪, desfășoară acțiuni sociale pe străzile din București și din alte județe din România. Grupul distribuie și donații, precum haine, pantofi, pături, materiale de igienă personală, pe lângă servirea meselor calde și diverse tipuri de alimente, precum fructe.

Pentru a îmbunătăți și a extinde activitatea 𝘐̂𝘯𝘨𝘦𝘳𝘪𝘪 𝘕𝘰𝘱𝘵̦𝘪𝘪, ajutorul tău este esențial! Colaborează și tu cu orice cantitate poți și fii, de asemenea, un înger în viața cuiva care a fost disprețuit de mult timp, dar care va putea să o ia de la capăt cu un cuvânt de credință și o farfurie cu mâncare.

Apasă pe link-ul de mai jos și alege o modalitate pentru a trimite sponsorizarea ta:
https://www.paginauniversala.ro/cine-suntem/donatii/

Sau puteți face un transfer bancar către următoarele conturi:
Nume: Asociația Religioasă Locașul Duhului Sfânt.
Banca: Raiffeisen Bank – Suc. Pantelimon
Contul în LEI: RO61 RZBR 0000 0600 1754 5819
Contul în EURO: RO03 RZBR 0000 0600 1754 6378

Nume: Asociația Religioasă Locașul Duhului Sfânt.
Banca: Banca Comercială Română
Contul în LEI: RO73 RNCB 0087 1669 4390 0001
Contul în EURO: RO46 RNCB 0087 1669 4390 0002

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *