Cum să depășești presiunile zilnice?

Iată trei sfaturi care te vor ajuta să rămâi puternic în mijlocul luptelor financiare:

În orice moment suntem bombardați de vești proaste, cereri, cuvinte de descurajare și gânduri negative. În fața unei presiuni atât de mari, nu toată lumea este în măsură să-și continue drumul către țelul lor. Este posibil să-i învingem?

Potrivit episcopului Allan Sena, ceea ce susține oamenii în luptele lor este Duhul Sfânt. Doar El îți poate proteja mintea de atacurile iadului.

„Răul este cel care spune tot ceea ce este rău în mintea ta. Că nu este de folos lupta, că vei pierde, îți pune o mie de lucruri pe cap, ca tu să renunți. Fără Duhul Înțelepciunii, nu poți rezista. Prin El, de exemplu, episcopul Macedo a rezistat în fața presiunilor cu care s-a confruntat încă de la începutul bisericii ”, spune el.

În timpul unei întâlniri “Congres pentru Succes”, el a abordat subiectul și a oferit trei sfaturi prețioase pentru a te ajuta să depășești presiunile. Iată:

Nu ești singur!

“Chiar dacă umblu prin valea umbrei morții, nu mă voi teme de niciun rău, căci Tu ești cu mine; toiagul Tău și nuiaua Ta, ele mă mângâie.”

Psalmul 23:4

Răul vrea să crezi că ești singur și că vei pierde. Luptele vor veni, ziua va fi proastă, dar nu te teme. Dacă asculți de Cuvântul lui Dumnezeu și faci partea ta, El o va face pe a Lui. Te poți confrunta cu orice, dar nu vei fi singur.

Bazează-te pe salvarea lui Dumnezeu!

“De nu ar fi fost DOMNUL de partea noastră, să spună Israel;

De nu ar fi fost DOMNUL de partea noastră, când oameni s-au ridicat împotriva noastră, 

Atunci ei ne-ar fi înghițit de vii, când furia lor s-a aprins împotriva noastră;”

Psalmul 124:1-3

Mulți oameni își spun problemele tuturor, familiei, prietenilor, cu excepția lui Dumnezeu.

Înțelege: dacă Domnul nu ia măsuri în viața ta, vei fi devorat de vrăjmașii tăi. Dacă nu ar fi El, David ar fi fost devorat de Goliat, Daniel ar fi fost devorat de lei.

„Tu îl ai pe El când iei în serios Cuvântul Lui, când Îl pui pe primul loc în viața ta, când faci partea ta, când ai o alianță adevărata cu El. Muncește, fii cel mai bun la ceea ce faci, dar nu te încrede în puterea brațului tău ”, îndrumă episcopul.

Nu te lăsa abătut! Reînnoiește-te!

Dacă crezi că modalitatea de a te reînnoi este să faci o excursie, să mergi la plajă sau să faci o plimbare, te înșeli. Este propriul Preaînalt cel care te reînnoiește și te ușurează în căldura luptelor (citește Isaia 40: 28-31).

„Cuvântul Său ne reînnoiește, ne ridică, ne susține. Dacă nu o practici, vei obosi, nu vei putea face față presiunilor. Luați-l în serios, pentru că în acest fel Duhul Său îți va reînnoi mintea, îți va oferi idei și te va face un șef excelent ”, spune episcopul Allan.

Pentru mai multe secrete despre cum să câștigi în viața ta financiară, alătură-te la “Congresul pentru Succes”, care are loc în fiecare luni pe Facebook-ul: Catedrala Credinței , Pr Lucian sau Catedrala TV.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *