Declarația pe propria răspundere pentru noiembrie 2020.

  • De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise.
  • Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și model tipizat, și scrisă de mână.
  • Măsura intră în vigoare, de luni, 9 noiembrie.

Raed Arafat a fost întrebat de jurnaliști ce tip de declarație pe propria răspundere ar trebui să aibă oamenii asupra lor.

Deplasarea în intervalul orar 23.00-5.00 se va face cu excepții în baza unor documente justificative, fie titlu de călătorie, fie legitimația de serviciu, fie adeverință de la angajator, sau declarație pe proprie răspundere al cărei model va fi publicat în curând. Excepțiile vor fi pentru deplasări în interes personal, pentru asistență medicală ce nu poate fi amânată, pentru procurarea de medicamente, pentru îngrijire sau însoțire copil/persoane vârstnice, persoane cu dizabilități, persoane bolnave sau în cazul deceselor”, a declarat Raed Arafat.

„Trebuie să aveți la dumneavoastră o declarație scrisă de mână în care se spune clar motivul deplasării împreună cu datele personale ale dumneavoastră. Poate să fie și un formular tipizat pe care să îl descărcați. Ambele soluții sunt valabile, cu formular sau printr-o declarație scrisă de mână”, a mai transmis secretarul de stat, de la Palatul Victoria.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *