Diferite unghiuri

Toată lumea știe că orice poveste are diferite unghiuri și, în funcție de cine spune povestea, unul se va evidenția mai mult, până în punctul de a-l anula pe celalalt pe nedrept, dar asta nu înseamnă căp celălalt nu există. Astfel, multe persoane sfârșesc prin a judeca și a păcătui împotriva lui Dumnezeu.

Tu locuiești cu părinții tăi și vezi unghiul pe care ei ți-l arată: felul in care ei vorbesc, felul in care ei lucrează, cum se tratează unul pe celălalt, în fine, cum își trăiesc viețile înaintea  ochilor tăi. Dar te-ai gândit la celălalt unghi pe care ochii tăi nu-l văd și urechile tale nu-l aud?

Mama ta nu îți dă atât de multă atenție, acesta e unghiul pe care tu îl vezi, dar ceea ce tu nu vezi e că ea nu știe să-ți dea atenție. Ea nu știe și crede că, dacă ți-ar da atenție ar demonstra o falsitate… dar, adevărul este că mama ei nu i-a dat atenție și a crescut fiind nevoită să fie tare, dură și să înghită toată durerea si carențele pe care le-a suferit și le suferă în viață. Acesta este motivul pentru care ea este atât de dură cu tine și vrea ca și tu să fii tare.

Acesta este unghiul pe care nimeni nu îl vede și care ajunge să lipsească ca să fie înțeles unghiul care se vede. În consecință, nu judecați. Domnul Iisus, deja a zis:

„NU JUDECAȚI , CA SĂ NU FIȚI JUDECAȚI „-Matei 7:1

Numai Dumnezeu ne poate judeca, deoarece El ne vede din toate unghiurile: de sus, din toate părțile, dinăuntru în afară și de asemenea, din unghiurile din trecut. Și chiar  dacă, poate să ne judece, El nu o face.

„… Și Isus i-a spus: Nici eu nu te condamn; du-te și nu mai păcătui.”

Ioan 8:11 

Dacă Dumnezeu care ar putea să ne judece nu o face, cu atât mai mult noi nu putem.
În credință.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *