Distribuire Uleiul Răspunsului

Duminică, 12 iunie la Locaşul Credinţei din Bucureşti, dar şi la toate celelalte CdAS din ţară şi din întreaga lume, toţi cei prezenţi au avut şansa de a primi gratuit Ulei Sfinţit din Israel. Spre deosebire de Liturghia Principală de Duminică care de regulă este împărţită în două slujbe: la ora 09:00 şi la ora 15:00, această zi a cuprins 4 slujbe şi anume: 07:00; 10:00; 14:00 şi 17:00.

Motivul acestei schimbări în programa bsericii, a fost preconizarea numărului mare de persoane ce avea să fie prezentă la aceste liturghii. Catedrala cu o capacitate de peste 500 de persoane aşezate, a fost neîncăpătoare pentru miile de persoane ce au păşit pragul său, întreaga zi. Coridoarele interne ale sediului CdAS au fost umplute cu uşurinţă de persoanele dornice de Puterea lui Dumnezeu.

Slujba a conţinut rugăciuni puternice pentru cei bolnavi, rugăciuni de dezlegare, de binecuvântare familială şi financiară. Mulţi dintre cei prezenţi s-au putut bucura de restaurarea sănătăţii în urma slujbelor şi chiar au ţinut să mărturisească înaintea tuturor ce li s-a întâmplat.

După distribuirea uleiului sfinţit, credincioşii au fost învăţaţi cum să-l folosească cucredinţă şi le-a fost subliniat faptul că, însăşi credinţa lor, face mai mult decât uleiul în sine.

Încheierea slujbei a fost rezervată căutării Prezenţei lui Dumnezeu şi învăţăturilor despre mântuire. În urma acestei reţete spirituale complexe, fiecare individ a putut să-şi descreţească fruntea, să prindă curaj şi speranţă, ieşind bucuros de la această mare slujbă.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

mihaela Răspunde 3 iulie 2011 la 16:47

dorim ca pastoru lazar sa revina in ferentari va multumesc foarte mult amin