Godllywood AutoAjutor – Octombrie

Ultima sâmbătă, 26 octombrie, a avut loc încă o întâlnire de la Godllywood AutoAjutor în România, pentru toate femeile care doresc să învețe și să dezvolte domenii importante din viața lor.

Femeia nu a îndeplinit întotdeauna aceleași roluri în societate, și de secole a fost privită doar ca secundară. Astăzi, femeia îndeplinește multe roluri, pe lângă faptul că este casnică, mamă și soție, și-a cucerit în fiecare zi spațiul pe piața muncii, în politică și în drepturi egale. Observând toate aceste realizări ale femeilor s-a făcut un sondaj, în care multe femei au răspuns la următoarea întrebare: Care este cea mai mare frică a femeilor? Unele răspunsuri includ teama de a îmbătrâni, de a pierde familia, locul de muncă, stabilitatea economică, frică de boală sau să fie dependente de cineva …

Dar, care este cea mai mare frică a femeii?

Și aceasta a fost subiectul întâlnirii în care Cristiane Cardoso, fiica fundatorului bisericii Locașul Duhului Sfânt, a spus că cea mai mare frică a femeii este de fapt să afle despre ea însăși, să-și vadă starea reală, să intre în subsolul din interiorul ei. Să descopere că: ”Femeile, de obicei, se văd într-un mod foarte perfecționist, le place să spună că sunt organizate și curate, că nu le este frică de nimic, că sunt independente, adică, femeilor le place să vorbească bine despre ele, această idee grandioasă, până când trec printr-o situație care arată că nu este chiar așa.” A comentat ea.

La un moment dat al întâlnirii s-a făcut o meditare abordând adevărul care doare și de multe ori nu vrem să arătăm nimănui „adevărurile noastre cele mai ascunse” pe care le purtăm, este ca un subsol care știm ce există, dar nu vrem să intrăm și asta ne face să ne fie frică să recunoaștem ceea ce suntem cu adevărat. Profitând momentul, Cristiane a vorbit despre trei adevăruri din viața ei care au schimbat-o complet.

1. Cea ipocrită
2. Cea necesitată de afecțiune
3. Cea controlatoare

Am vrut să controlez totul și m-a făcut să am multe dificultăți cu fiul meu, am planificat viitorul lui în felul meu și atunci când lucrurile nu au mers așa cum am planificat am rămas frustrată. Și l-am respins și pentru alegerile sale, fiind egoistă. Dar Dumnezeu mi-a arătat că într-adevar voiam că lucrurile să fie în felul meu …” O parte din declarația ei personală.

Și când crezi că ești în regulă, că ai dreptate, Îl disprețuiești pe Dumnezeu. Începi să acționezi conform cu ceea ce simți, din ceea ce ai trăit, conform cu ceea ce ai permis să fii jignită.

Un exemplu biblic proeminent a fost pilda fariseului și a vameșului (Luca 18: 9-14), Completând și aducând conștientizări asupra Cuvântul lui Dumnezeu: ”Dumnezeu rezistă mândrilor, dar dă har celor smeriți.” (Iacov 4: 6)

Prin această meditare, femeile prezente, au avut ocazia să ofere lui Dumnezeu toate temerile și ”adevărurile lor false” în căutarea unei vieți noi, a unor noi atitudini pentru a învinge cu adevărat.

Vezi acum opiniile femeilor care au participat la această întâlnire Godllywood Auto Ajutor din România.

”Ce mi-a atras atenția la Godllywod Auto ajutor, este ce dna Cristiane a spus, că dorea ca fiul dânsei să fie perfect, același lucru doream eu pentru fiica mea, să facă lucrarea lui Dumnezeu, ce a vorbit Dumnezeu cu mine la această întâlnire a fost să fiu mult mai comunicativa cu fiul meu, pentru ca ei, atât fiica și fiul au avut un trecut horibil, Dumnezeu a vorbit asta cu mine să fiu răbdătoare cu fiul meu.”
Pitesti
Georgeta Ghițulescu
Vârsta – 54
Profesie – Angajată la o editură.

”Am participar prima dată la acestă întâlnire de credință de la godllywood auto ajutor, și mi-a făcut placere și mi-a plăcut tema.
Am înțeles că trebuie să fim sincere cu adevărul desoperit în noi și să încercăm să schimbăm tot ce este negativ și nu-i place Lui Dumnezeu. Să ne rugăm cu credință ca Dumnezeu să ne ierte și să iertăm și noi greșiților noștri. Să curățăm interiorul nostru pentru a face loc Duhului Sfânt. Numai așa vom merita iubirea Lui Dumnezeu care va revărsa peste noi belșug de binecuvântări, prin comportamentul nostru exemplar de fiecare clipă.”
Dragomir Lucreția

”Am participat la această întâlnire și am fost foarte impresionată, pentru că acel cuvânt mi-a fost dat direct. M-am regăsit în această situație de a avea nevoie să mă văd și eu. Când doamna Cristiane a spus că tatăl ei i-a atras atenția și a spus că trebuie să se schimbe, că nu acționează așa cum trebuie, am înțeles că a trebuit să audă asta pentru a se schimba, la fel ca și mine! Asta mi-a vorbit. A fost cu adevărat ceva care m-a mișcat. Cred că România a fost cu adevărat binecuvântată că a primit ocazia de a asculta Întâlnirea de la Auto Ajutor. Slavă Domnului că am fost aleși! Le-am spus prietenelor mele că trebuie să fie alături de mine la următoarea întâlnire.”
Chirita Eugenia
Pensionară
75 ani

Dacă dorești să îți depășești temerile sau ai nevoie de îndrumare, Contactează-ne prin pagina noastră de Instagram: @godllywoodromania
Ne vedem data viitoare!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *