În mijlocul pandemiei, Locașul Duhului Sfânt face donații Căminului de Vârstnici.

Nu este doar în perioadele bune că solidarietatea umană se manifestă cel mai mult…

 Voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt din România, au fost în ajutorul celor care au nevoie de spriijin în aceste timpuri în care persoanele se gândesc doar la ele.

Cu toate acestea, trăim într-un moment deosebit de atipic și particular al istoriei umane, un virus, care și-a asumat caracteristicile unei pandemii, a provocat schimbări în stilul de viață al țărilor din întreaga lume. Din acest motiv, solidarietatea, astăzi, nu și-a pierdut valoarea, ci și-a asumat alte mijloace de acțiune.

Ca o modalitate de atenuare a efectelor pe care le-a provocat pandemia Covid-19 în toată țara și în lume, voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt au strâns aproximativ 100 kg de alimente fiind între ele: CARTOFI, FĂINĂ, MĂLAI, ZAHAR, DROJDIE, LAPTE, FRUCTE, CARNE, ETC.

Toate aceste alimente au fost duse la Caminul de Bătrâni din Jimbolia – Timiș, care au primit cu multă bucurie aceste alimente de bază pentru cei îngrijiți acolo.

În această perioadă mulți s-au gândit doar la ei înșiși și s-au aprovizionat într-un mod disperat, lăsând supermarket-urile goale, așa ca acest camin, mulți nu au mai găsit ce le trebuia pentru a hrăni vârstnicii.

Locașul Duhului Sfânt, ca de obicei, a fost în alertă și gata să acționeze în legătură cu nevoile celor ce suferă, întotdeauna respectând masurile de prevenție date de autoritățile țării. Munca lor de voluntariat este și mai evidentă în această fază dificilă, fiind gata să răspundă solicitărilor pentru aproapele lor.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *