Inagurarea Locașului Credinței din Constanța

Orașul Constanța se află în partea de sud-est a țării și este unul dintre cele mai vechi orașe atestate din România. Acesta este un centru industrial, comercial și turistic de importanță națională.

Aici se află cel mai mare port al României și de asemenea al doilea port ca mărime din Uniunea Europeană. În cadrul lui funcționează șantierul naval, unul dintre cele mai mari după numărul vaselor construite și reparate.
Turiștii care ajung în orașul constănțean, au la dispoziție multe obiective culturale interesante. Pot vizita numeroase muzee, pot admira construcții în diferite stiluri arhitectonice și diverse monumente.

Catedrala Credinței a deschis un nou Locaș care a fost inagurat duminica trecută, pe 02 decembrie.
Aceasta este încă o ușă deschisă pentru persoanele care sunt în căutarea unei soluții pentru rezolvarea problemelor de sănătate, familiale sau spirituale. La sfințirea noului Locaș al Credinței au fost prezente multe persoane din Constanța cât și din județe apropiate sau mai îndepărtate.

A fost o slujbă oficiată de Episcopul Julio de la Catedrala Credinței din București, care a sfințit acest Locaș și s-a rugat în favoarea poporului din Constanța. Persoane care de mult timp sufereau și nu mai aveau nici o speranță că vor avea pace sufletească, din acea zi au plecat încrezătoare și ușurate de povara problemelor care apăsa pe umerii lor, având siguranța binecuvântării primite.

Un punct important al slujbei, pe lângă cel al sfințirii Locașului, a fost mesajul de credință transmis de Episcopul Julio, în care dânsul a explicat celor prezenți că secretul pentru a învinge și a avea o viață realizată este ca omul să sacrifice toată viața pe Altarul lui Dumnezeu, adică să vină și să lase la altar viața veche cu păcate și cu tot ceea ce făcea greșit înaintea Lui, ca să poată primi o viață nouă, transformată.

A fost un moment de neuitat pentru toți cei prezenți și o mare binecuvântare nu numai pentru participanți dar și pentru orașul Constanța, pentru că și aici de acum un Locaș al Credinței își are ușile deschise mereu pentru a-i primi pe toți cei care doresc ajutorul lui Dumnezeu.

⛪️Locașul Credinței din Constanța este situat pe Str.Secerișului, vis-a-vis de Banca B.R.D, în zona Trocadero

⛪️PROGRAMUL SLUJBELOR- 09:00,15:00 SAU 19:00
Marți- Slujbă de sănătate
Miercuri- Studiu biblic
Joi- Slujbă pentru familie
Vineri- Slujbă de dezlegare de blesteme, farmece și de tot ce este rău
Duminică- Slujbă de Credință și Minuni.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *