Încă 25 de persoane botezate

CdAS România şi mai ales Împărăţia Cerurilor s-a bucurat în această lună de încă 25 de persoane care au ales să îşi schimbe caracterul şi viaţa şi să-L urmeze pe Dumnezeu, fiind botezate pentru iertarea păcatelor şi o nouă viaţă cu Cel Preaînalt.

Conştienţi fiind de faptul că pentru a reuşi ceva în viaţă şi pentru a putea fi cu adevărat cu Dumnezeu, era nevoie ca ei să facă primul pas, 25 de oameni, au hotărât în urma predicii părintelui Lucian, responsabilul lucrării evanghelice din ţara noastră, să îşi ofere viaţa în mâinile lui Dumnezeu, prin intermediul ceremoniei de botez în apă.

Aceşti oameni au avut ocazia dar şi curajul de a-şi reîncepe viaţa de la zero şi de a face un compromis cu Iisus Hristos, manifestând astfel o credinţă reală şi puternică în Dumnezeu în urma căreia, cu siguranţă că vor culege multe roade atât spirituale cât şi fizice.

La sfârşitul botezului, nu era deloc dificil de a se observa pe faţa participanţilor la această ceremonie, uşurarea, bucuria, speranţa şi încrederea pe care le-au căpătat în urma acestui act admirabil pe care şi l-au însuşit.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *