Inimă de aur

În după-amiaza duminicii 26 iunie 2011, echipa de voluntari „Inimă de Aur” s-au reunit din nou pentru a veni în sprijinul celor nevoiaşi. De această dată, ei au ajutat aproape 20 de familii defavorizate, prin intermediul unei donaţii consistente de alimente.

Familiile au fost prezente la Locaşul Credinţei din Bucureşti, unde, echipa „Inimă de Aur” împreună cu d-na Simona Lazăr, responsabila acestei lucrări sociale, i-au primit cu iubire şi căldură, acordându-le toată atenţia cuvenită şi rugându-se ca viaţa lor să se schimbe.

Doamna Simona, le-a explicat celor ajutoraţi, necesitatea de a sta aproape de Dumnezeu: „Doar El vă poate scăpa din necazurile în care vă zbateţi zi de zi” – a afirmat dânsa.

Aceste persoane au plecat bucuroase, ştiind că există o soluţie pentru problemele lor – Iisus Hristos. Echipa „Inimă de Aur” a lucrat încă o dată în slujba binelui şi nu se va opri aici, ci, va continua să dăruiască sprijin şi iubire celor în nevoie.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

doloman ciprian Răspunde 19 august 2011 la 4:00

SCUMPA DOAMNA NS AVEA MARE NEVOIE DE INDRUMARILE SI RUGACIUNILE DUMNEAVOASTRA SINT MAM A 4 COPII LOCUIM INTRO SINGURA CAMERA CONDITI PRECARE LIPSA BANILOR MA INPIEICA SA AJUNG LA LACASELE DE RUGACIUNI AM FOST DE 3 ORI ODATA LA BUC SI DE 2 ORI LA PLOIESTI CACI SINT DIN CIMPINA AS REA SA VA ROG DACA SE POATE PRIN RUGACIUNI NUSTIU CUM SA MA AJUTATI SINT LA UN PAS DE A FI DATA AFARA DIN CASA PT RESTANTA LA CHIRIE PT CA MAI ESTE PUTIN SI INCEP COPII SCOALA NU AM NICI CU CE SAI NCALT DE FOARTE MULTE ORI AM TENDINTA SAMI INCHEI ZILELE CU VIATA ASTA MIZERA NU MAI SUPORT TRAIUL MIZER CREDETIMA VA ROG SI DATIMI UN SEMN CIND VA URMARESC DIMINEATA LA TV STAU PLINGIND POATE SE VA INDURA DUMNEZEU SI DE COPIIMEI VA MULTUMESC DIN SUFLET SI ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA
NR DE CONTACT0 0736952978 ADRESA DE EMAIL ESTE A BAIATULUI MARE IMI PUTETI DA UN RASPUNS