Inimă de Aur – august 2011

„Inimă de aur”, mereu întinzând o mână prietenoasă celor nevoiaşi şi suferinzi!!!

În această lună, echipa “Inimă de Aur” şi-a îndreptat gândurile către bătrânii suferinzi şi a trecut la fapte, realizând o donaţie de alimente, de produse de igienă şi curăţenie la Fundaţia “ Sfântul Petru”.

Odată ajunşi acolo, bucuria s-a arătat imediat de ambele părţi…

“Inimă de Aur” a fost primită cu multă căldură atât de personele responsabile cât şi de bătrânii care stau „uitaţi de lume” în acel loc unde aşteaptă îndelung, puţină căldură şi o mână prietenoasă.

“Le-am ascultat suferinţele, poveştile vieţilor lor, ne-am rugat pentru ei, le-am dăruit iubire şi mai ales le-am explicat că începând din acea clipă, Dumnezeuva fi mereu cu ei şi îi va ajuta.

Bătrânii de la cămin au fost încântaţi să ne aibă în mijlocul lor şi fiecare gest de afecţiune pe care voluntarii l-au oferit acestora le-a adus o mare fericire care se putea citi pe chipurile lor”, a povestit dna. Simona Lazăr, responsabila acestei lucrări sociale

Echipa “Inimă de Aur”, prin această acţiune, a adus din nou bucuria – de mult căutată – în sufletele celor de-o vârstă venerabilă.

Dacă doriţi şi dvs să contribuiţi la fericirea aproapelui, nu ezitaţi să sunaţi la numărul 021.255.73.00 pentru a cere mai multe informaţii.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *