Inima de aur

„Asociaţia Centrul de Ajutor Universal” a ajuns cu campania „Inima de Aur” pe data de 04.11.2010 în Ploieşti la „Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru persoane cu handicap”

Oameni pe care lumea i-a uitat şi i-a lăsat în plata sorţii, oameni care au fost trataţi de boli cu răni şi mai mari, cărora viaţa le-a oferit în locul alinării suferinţă şi singurătate…

Astfel de oameni au putut zâmbi din nou aşa cum o făceau odinioară. L-i s-au luminat din nou chipurile de emoţie şi bucurie simţind că cineva le este alături.

Mai mult decât îmbrăcămintea, decât materialele igienico-sanitare ce le-au fost oferite, ziua de 4 noiembrie le-a oferit speranţă.

Există un vechi proverb care spune că: „Speranţa moare ultima” însă, dacă Dumnezeu este „Speranţa” pentru cineva, atunci „Speranţa” acestui om nu moare niciodată căci El este etern şi nu are nici început şi nici sfârşit al zilelor.

Oamenii aceştia oropsiţi de amărăciune, au învăţat prin intermediul lucrării de evanghelizare pe care am făcut-o acolo că El trebuie să fie Speranţa lor.

Acesta a fost realul ajutor pe care l-au primit. Asta a însemnat mai mult decât orice căci Cuvântul Lui Dumnezeu aduce bucurie, sănătate, izbândă, nădejde şi mântuire pentru toţi cei care-l primesc şi urmează învăţăturile sale.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *