Întâlnirea trimestrală a Femeilor

Sâmbătă, 1 August, s-a realizat întâlnirea trimestrială a femeilor atât de așteptată. Multe femei au fost prezente la această întâlnire specială și au putut înțelege multe lucruri în legătură cu viețile lor pe care poate până acum nu le înțelegeau.

Cuvântul principal

În Cuvântul lui Dumnezeu spune așa: “Eu sunt DOMNUL Dumnezeul tău, care te-a scos din țara Egiptului, afară din casa robiei. Să nu ai alți dumnezei în afară de mine.”
(‭‭Exodul‬ ‭20:2-3‬)

Cuvântul dumnezeu:
persoană sau obiect la care se sacrifică și care se adoră.

Acest cuvânt a fost cheia pentru cei care au fost prezenţi la întâlnirea aceasta, pentru că de multe ori persoana crede că nu are alți dumnezei, crede că prin faptul de a nu declara credință, cu cuvinte, în alți dumnezei face ca ea să fie bine. Dar în seara aceasta am înțeles că există dumnezei ai modernității la care mulți deja s-au închinat.

“Poate tu ai sacrificat pentru mulți dumnezei – iubirea, frumusețea, moda, perfecțiunea fizică, cariera, aprecierile pe rețelele de socializare, dar tu L-ai lăsat pe adevăratul Dumnezeu de-o parte.”

întrebare pe care a rămas în mintea tuturor a fost: Cine este ”Dumnezeul” tău?

Dacă până acum Dumnezeu nu a fost pe primul loc, nu este târziu. De asemenea, s-a explicat că, pentru a avea pe Dumnezeu ca Unicul Domn, este nevoie să fie dedicat timp pentru El în fiecare zi, și asta, este o alegere pe care fiecare o face. Este nevoie ca Dumnezeu să fie în față, să fie încredințate viitorul, visele, controlul în mâinile Lui.

Opinii

”La această slujbă magnifică am concluzionat că Dumnezeu este totul. El este centrul vieții mele. De aceea trebuie să avem grijă cu dumnezeii lumești (moda, cariera, rețele de socializare… etc). Cărui Dumnezeu vreau să slujesc? Aceștia lumești? Sunt eliminați din viața mea? O femeie a lui Dumnezeu – îl are numai pe Dumnezeu pe primul loc. El ocupă primul loc în viața ei. Eu mă voi strădui din toate puterile mele pentru a fi cu Dumnezeu, de a-L avea pe primul loc în viața mea, acum și pentru întotdeauna.” Cristina Mihalache

”Astăzi, la această întâlnire Dumnezeu a vorbit cu mine cum sunt eu, ce trebuie să schimb la viața mea ca prezența Duhului Sfânt să locuiască în mine. Eu voi lăsa idolii care domină mintea mea, gândurile negative, eul meu, firea mea orgolioasă, plină de mine, caracteristice greșite la care Dumnezeu mi-a atras atenția. De asemenea, am învăţat cum pot să fiu pe placul Lui pentru a fi botezată cu Duhul Sfânt, şi cum să-mi sacrific propria mea viață. A fost o zi specială pentru mine.” Feraru Anișoara

”A fost o experiență plină de învățătură, unde am descoperit că din păcate sunt mulți dumnezei pe care putem să le avem și chiar să nu fim conștiente de acest lucru. Este o lecție de autoanalizare, de a ne îndrepta toată atenția către Unicul Dumnezeu, ca El să fie în centrul vieții mele. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acestă întâlnire, pentru această oportunitate.” Monica Pandelea

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *