Marţi Slujbă de Vindecare


Slujba de vindecare este remediul supraomenesc pentru boli dintre cele mai diverse şi cele mai grele. Această soluţie nu este condiţionată de gravitatea problemei de sănătate ci este practicabilă de către orice persoană care crede că Dumnezeu vindecă.

Astfel, în fiecare marţi la Catedrala Credinţei şi la toate Centrele de Ajutor Spiritual, are loc această slujbă de sănătate în care sunt vindecaţi sute de oameni ce vin cu inima deschisă, căutând ajutorul Lui Dumnezeu.

Totul depinde de fiecare dintre noi, de ceea ce credem, de ceea ce avem în suflet şi mai apoi de calitatea fiecăruia dintre noi de a asculta Vocea Lui Dumnezeu.

Caci este scris: Vindecaţi pe bolnavi, înviaţi pe morţi, curăţiţi pe leproşi, scoateţi afară dracii. Fără plată aţi primit, fără plată să daţi. Matei 10:08

Veniţi la această slujbă căci victoria depinde de dvs.!

MARŢI – la orele 09:00 –  15:00 – 19:30

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

10 comentários

florin_hd1984 Răspunde 12 noiembrie 2010 la 8:21

ma numesc florin din hunedoara prin slujbe si flestani am fost informat ca asupra mea si a fam mele sunt facute farmece blesteme etc va rog frumos faceti si pentru fam mea si pentr5u mine florin razvan si sotia mea anisoara slujbe pentru dezlegare spargere a farmecelor urmaresc rugaciunile de dimineata cu paharu cu apa nu am parte financiara an urma cu 2 luni de zile de cand sa destramat fam mea am ramas fara servici va rog ajutatima si pe mine rugativa pentru fam mea ca bunu dumnezeu sami ajute amin domnu sa bine cuvinteze amin

pavel adelina Răspunde 13 noiembrie 2010 la 15:01

va rog sa va rugati pentru mine luni 15 novebrie am examen de condus.va rog sa va rugati.

cociorva dorina elena Răspunde 1 august 2012 la 7:26

va rog a ma ajutati am probleme cu sotul bea foarte mult nu doarme face scandal toata noaptea. Fiul nu merge la servici lucreaza cu ziua si ce castiga da la jocurile de noroc. Si sufera de epilepsie. Celalalt copil e casatorit are 3 copii si se cearta toata ziua. va rog ajutati-ma spuneti ce sa fac, va multumesc

gabriel-radu Răspunde 5 noiembrie 2012 la 16:11

va rog sa ma ajutati,sunt divortat si fosta sotie dupa divort imi face farmece,si de atunci nu pot sa am un servici stabil si nu pot sa vorbi cu nici o femeie pe o perioada lunga,nici banii nu imi sunt cu folos,am doua fete in intretinere,de acceea va rog sa ma ajutati sa ma invatati cum trebuie sa ma rog la bunul dumnezeu pentru rezolvarea acestor necazuri sa ne bine cuvinteze Dumnezeu pe toti AMIN.Va multumesc.

Justus Răspunde 19 iunie 2013 la 19:32

Vindecare de prostie si credulitate nu se poate face? Sa ne vindecam de boli trupesti fara nici un efort, asta vrem ? Crestini de opereta, traiti si ganditi crestineste, in smerenie si Biserica adevarata, nu in chestii mercantile importate de aiurea!Si daca Dumnezeu vrea, o sa ne vindece, daca El considera ca necazurile pe care le avem sunt necesare ca sa ne smerim, pocaim si indreptam, ne mai lasa in necazuri si trebuie sa facem rabdare. Circoteca asta deplorabila nu va miroase a pucioasa?

Pagina Universala Răspunde 21 iunie 2013 la 23:00

Bună seara,

Dacă dvs cunoașteti Cuvântul lui Dumnezeu și lucrarea pe care Iisus o realiza în trecut, veți observa, că cei bolnavi trebuiau doar să creadă pentru a fi vindecați. Și azi conform aceluiaș Cuvânt cei care cred, da pot fi vindecați prin puterea credinței, lucru afirmat de Iisus și pe care noi îl folosim azi pentru a arăta puterea Lui, celor care cred cu adevărat. Dumnezeu ne vindecă când noi credem și căutăm ajutorul Său, dar nu poate face nimic pentru cei necredincioși. Problemele care vin asupra noastră nu vin de la Dumnezeu, dar El ne lasă să le înfruntăm pentru a ne folosi credința ca să le învingem și pentru a recunoaște că suntem dependenți de El. Dumnezeu nu se bucură cu suferința cuiva, dar dacă persoana nu face nimic să iasă din ele crezând că este voia lui Dumnezeu, continuă suferind. Înainte de a aduce acuzații cuiva sau de a afirma lucruri neadevărate, documentați-vă în privința adevărului biblic, pe care majoritatea nu-l cunosc.

Dumnezeu să vă ilumineze!

janos Răspunde 18 august 2013 la 22:12

manumesc Janos,varog din tot suflet sa va rugati pentru fiul meuZSOLT sufera de crize epilepsie,are numai 15 ani,si pentru rstul familia mea,nevasta MARGIT si fica mea ANETTA.Varog sa scrieti in carte de rugaciun.Dumnezeu sa bine cuvinteze.AMIN!

maria rad Răspunde 17 noiembrie 2013 la 16:59

Buna ma numesc maria de 3 ani familia mea nu mai e linistita mama mea a murit in urma cu 5luni de cancer la col uterin acuma este depistat si tatal meu de cancer la vezica urinara este de gradul 3 sunt distrusa nu mai stiu cum sa fac ma tot gindesc daca mama nu a scapat nici tata nu o sa scape de boala asta crunta ?ajutatima cum sa fac ce sa fac

Pagina Universală Răspunde 13 martie 2014 la 16:20

Buna ziua dna Maria! In primul rand, trebuie sa fiti pozitiva. Stiu ca moartea mamei dvs v-a marcat foarte mult si suferiti acum din cauza tatalui ca s-a imbolnavit. Daca acceptam problemele si ne conformam ce ele, atunci ne demoralizam si ajungem sa fim negativi. Iar daca nu le acceptam in viata noastra si manifestam incredere in Dumnezeu, atunci cea ce este imposibil pentru lumea, devine posibil pentru noi, prin credinta noastra. Avem in fiecare marti aici la Catedrala Locasul Credintei, o slujba puternica de vindecare. Mii de oameni deja au fost vindecati la biserica noastra. Inclusiv avem si multe persoane care au fost vindecate de cancer. Veniti cu incredere, cu siguranta Dumnezeu va va ajuta sa invingeti aceste probleme!

CAMELIA Răspunde 20 mai 2014 la 2:02

MA NUMESC CAMELIA SI SUNT DIN HUNEDOARA,AS VREA SI EU SA-MI FACETI O SLUJBA PENTRU VINDECARE,PENTRU FAMILIA MEA.TATAL MEU MIHAI ARE NEVOIE DE VINDECARE PENTRU REVENIREA MEMORIEI REPETA DE MAI MULTE ORI ACELEASI VORBE.VA ROG SA VA RUGATI PENTRU EL SA-SI REVINA LA NORMAL.FRATELE MEU MIHAI ARE NEVOIE DE VINDECARE ARE PROBLEME CU INIMA SI ESTE PREA INCHIS IN EL NU PREA VORBESTE ,NEPOATA MEA ANASTASIA-MIHAELA ARE PROBLEME CU SANATATEA A FACUT UN FEL DE EPILEPSIE NU STIU SA VA SPUN DENUMIREA,UNEORI ARE CRIZE SI DEVINE INCONSTIENTA,VA ROG SA VA RUGATI SI SA LE FACETI O SLUJBA DE VINDECARE.EU,CAMELIA AM NEVOIE DE O SLUJBA DE VINDECAREA SUFLETULUI SUNT ,TRISTA,SUPARATA,PLANG,SUNT NEFERICITA DIN CAUZA UNOR PROBLEME CU,COPIII MEI.LA FEL SI COPILUL MEU ARMANDO ARE NEVOIE DE O SLUJBA DE VINDECARE A SUFLETULUI ESTE PREA NERVOS NU MA MAI INTELEG CU EL VORBESTE URAT CU MINE IMI RASPUNDE URAT,NU VREA SA MAI MEARGA LA SCOALA SI ARE NUMAI 15 ANI SI ESTE PE CLASA A CINCEA,FUMEAZA,SI UNEORI CRED,NU SUNT SIGURA CA CONSUMAILEGALE,DACA MA INTERESEZ DE EL PE UNDE UMBLA SI CE FACE SE ENERVEAZA CA DE IL CONTROLEZ CE FACE EL.ETC.FIUL MEU ROBERT-ALEXANDRU ARE NEVOIE SI EL DE O SLUJBA DE VINDECARE A SUFLETULUI LA FEL SI EL A ABANDONAT SCOALA ARE DOAR SASE CLAE TERMINATE SI ARE 20 DE ANI SI PENTRU DURERI DE CAP,DURERI ABDOMONALE,DE RINICHI,DURERI DE SPATE,DE MAINI SI DE PICIOARE UNEORI,SI DE PETE PE CORP IESE PE EL DUPA CE MANANCA,SOTUL MEU MARIAN-CONSTANTIN ARE NEVOIE DE SLUJBA PENTRU VINDECAREA SUFLETULUI,DURERI DE CAP,DURERI DE SPATE SCIATICA.VA ROG FOARTE FRUMOS SA NE FACETI IN FIECARE MARTI ACEASTA SLUJBA DE VINDECARE.AS VREA SA NE FACETI SI O SLUJBA PENTRU DEZLEGARE CATE SLUJBE CONSIDERATI DUMNEAVOASTRA CA TREBUIE FACUTE PENTRU O DEZLEGARE SA FIM ELIBERATI DE TOT RAUL ACESTA CE S-A ASUPRIT ASUPRA CASEI NOASTRE.AVEM FIRMA DE CONSTRUCTII AVEM LUCRARI PE FIRMA DAR NU AVEM PROSPERITATE SI SPOR IN CASA SI LA BANI VESNIC SUNT PROBLEME SI CERTURI DIN ANUMITE SI MICI FLEACURI,AVEM SI DATORII FOARTE MULTE SI LA INTRETINERE CAT SI LA CHELTUIELILE PE FIRMA DESII V-AM SPUS LUCRARI SUNT DESTULE SI CU VALOARE DAR CUM INCASEAZA SOTUL BANII ASA SE DUC DAR NU STIM PE CE SI DATORIILE RAMAN SI NU PUTEM SA DAM DELOC INAINTE.AS VREA DIN TOATA INIMA SA VIN LA BUCURESTI SA STAU DE VORBA CU DUMNEAVOASTRA DAR DESI AM MASINA NU POT SA AJUNG TOT TIMPUL SE IVESTE CEVA BA NU AM BANI BA SOTUL ARE TREABA SI NU POT SA AJUNG PARCA CEVA MA TINE PE LOC.FACETI O MINUNE SA POT SA AJUNG LA DUMNEAVOASTRA LA BUCURESTI,CA EU CRED CA SE POATE SA AJUNG DACA DUMNEAVOASTRA VA RUGATI PENTRU MINE SI FAMILIA MEA.DOAMNE AJUTA SI BINECUVANTEAZA-NE PE NOI.AMIN.