Schimbă viziunea

Este impresionant modul în care schimbarea viziunii transformă instantaneu starea unei persoane, în bine sau în rău! Este ca și cazul celor doi bărbați, despre care veți citi mai jos, fiincă ei nu erau ORBI din cauza că erau cerșetori, ci erau cerșetori pentru că erau ORBI!

”Și pe când ieșeau din Ierihon, o mare mulțime l-a urmat.

Și, iată, doi orbi șezând lângă drumul mare, când au auzit că trece Iisus, au strigat, spunând: Ai milă de noi, Doamne, Fiul lui David! 

Și mulțimea îi mustra pentru că trebuiau să tacă; dar strigau mai tare, spunând: Ai milă de noi, Doamne, Fiul lui David!

Și Iisus s-a oprit și i-a chemat și a spus: Ce voiți să vă fac? Iar ei i-au spus: Doamne, să ne fie deschiși ochii. 

Și Iisus, făcându-i-se milă, le-a atins ochii; și îndată ochii lor și-au primit vederea; și ei l-au urmat.”

Matei 20:29-34

În acest pasaj putem vedea că, deschiderea ochilor spirituali este capabilă să determine transformarea completă a unei persoane, așa cum s-a întâmplat cu cei doi ORBI.

Până în acea zi, singurul lucru pe care acești bărbați cereau a fost pomana (aurul), dar când au primit puterea de a sta în fața lui Iisus (Altar), au fost  vindecați de cea mai gravă boală a lor: ORBIREA SPIRITUALĂ. Și prin înfrângerea lor FIZICĂ au fost vindecați de Iisus, pentru că au cerut mila Lui și, apoi, ochii lor s-au deschis.

De ce nu au cerut de la Domnul Iisus bani, ci milă?

Dintr-un motiv foarte special: ochii lor spirituali au fost deschiși înaintea ochilor carnali și astfel au putut înțelege că Domnul Iisus (Altar) este mult mai mare decât pomana (aurul) și are mult mai mult de oferit.

Și au dovedit acest lucru când, după vindecare, ”…ei L-au urmat.”, spre deosebire de mulțimea de oameni care, după ce au primit unele minuni (aurul), au plecat și nu s-au mai întors niciodată.

Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți și să-i vindece de boala care ucide cel mai mult în această lume: „ORBIREA SPIRITUALĂ”.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *