Transformarea Familiei

Există persoane care cred că Dumnezeu le-a dat o cruce de purtat în familie prin boala celor dragi, prin nefericirea familiei, prin neînţelegeri, ş.a.m.d…. Însă , ele nu au încredere când li se dezvăluie realitatea, cum că prin credinţă putem să ne vedem familia fericită.

Pentru cei care cred în puterea Lui Dumnezeu, în minunile Sale, la Catedrala Credinţei se realizează o serie de 6 slujbe speciale pentru Transformarea Familiei.

Asta tocmai datorită faptului că prima minune pe care Hristos a făcut-o a fost aceea a transformării apei în vin pe când era la o nuntă. El a cerut celor de acolo să toarne apă de şase ori la rând, după care, apa s-a transformat în vin

“ Nunul, după ce a gustat apa făcută vin – el nu ştia de unde vine vinul acesta ( slugile, însă, care scoseseră apa, ştiau)…” Ioan 2:9

Şi familia dvs. poate fi transformată. Şi familia dvs. poate „prinde gust”. Poate „prinde aromă”. Apa, aşa cum toţi ştim este incoloră, insipidă şi inodoră însă toate aceste calităţi de nulitate ale apei au fost schimbate de Iisus la această nuntă de care biblia vorbeşte. El poate să schimbe şi familia dvs. Îi poate da „culoare”; „gust” şi „miros”.

Plecând de la Cuvântul lui Dumnezeu şi crezînd că El poate face minuni chiar şi în ziua de astăzi, sute de persoane participă la această slujbă cu credinţa, ştiind că familia lor va fi transformată de Iisus Hristos la fel cum a fost transformată apa în vin.

Dacă doriţi ca şi în familia dvs. să existe înţelegere, armonie, pace ş.a.m.d., vă aşteptăm în fiecare duminică la ora 09:00 sau 15:00 pentru a ne uni credinţa în favoarea transformării familiei dvs.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

ANICA Răspunde 19 noiembrie 2010 la 14:15

D-le Lucian ,
Va rog inscrieti-ma la cartea de rugaciuni.
Faceti va rog o rugaciune tare pentru fii mei Ovidiu si Mircea – impacare cu tatal lor.
Va multumesc !
O sa vin la Bucuresti , am fost o data 2 zile (lunea si martea).

dragos Răspunde 19 noiembrie 2010 la 19:52

bunaziua din ce religie faceti parte